Ah Kalbim 39. Bölüm Özet ve Fragmanı (27 Kasım Pazartesi)-Dadı Videoyu İzler


Güncelleme: 26 Kasım 2017 : 00:36
0

Ah Kalbim 39. Bölüm Özet ve Fragmanı (27 Kasım Pazartesi)-Dadı Videoyu İzler ve aniden fenalaşıp bayılır.  (Özetleri izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki süreç başlatılacaktır)

Abhi ve Pragya nihayet ‘dadi’ ile tanışıyorlar ve orada  bir pundit (din görevlisi, alim), Abhi’nin bileğine Pragya ve onun arasındaki güçlü bağı simgeleyen bir ip dolamaya çalışır. Abhi ilk olarak kutsal ipliği bağlamayı reddeder, ancak ‘dadi’ ısrar ettikten sonra onu bağlamayı kabul eder. Daha sonra hepsi eve ulaşır ve Abhi bir kez daha Pragya’ya karşı duyduğu nefreti göstermeye başlar. Ancak Pragya hala masum olduğunu Abhi’ye inandırmaya çalışır. Abhi öfkeyle, herhangi birisinin odada kalmasını, kendi yatağını paylaşmasını istemediği için odasında bütün yastıkları ve çarşafları yakmaktadır. Bu arada Bulbul, telefonu Sarla’dan gizlemeye çalışır ve böylece Pragya’nın videosunu görmez; ancak hemen Sarla gelir ve telefonun kendisine teslim edilmesini ister. Neyse ki Sarla, Abhi’nin konser videolarından birini izler ve Pragya’nın videosunu izlemez.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Pragya evden ayrılmaya ve anne-babasının evine gitmeye karar verir; ancak bavuluyla evden dışarı çıkmak üzereyken Abhi onu durdurur. Abhi, ‘dadi’ nin Pragya’nın ihanet eylemini öğrenmesini istemez ve Pragya’ya ‘dadi’ uğruna evde kalmasını ister. Tanu Pragya’nın evden ayrılmasını durdurduğu için Abhi’ye kızar ve Abhi ona arkasındaki sebebi açıklar. Pragya, Suresh ile ilgili kendisine atılan iftiralar gerekçesiyle ağlamaya devam eder. Bu arada Bulbul, Purab’la tanışmaya gider ve ona Pragya’yı Suresh ile gösteren video kaydını gösterir. Purab bunu görerek şok olur ve bunun doğru olabileceğine inanmaz. Daha sonra, Abhi odasına gider ve Pragya’yı kanepede gördüğünü hayal eder ve geçmişte Pragya ile paylaştığı anları hatırlamaya başlar.

Abhi ve Pragya ailenin geri kalanıyla birlikte bir yemek yeme organizasyonu yaparlar. İkisi de üzüntülerini ‘dadi’ den gizlemeye çalışırlar. Bu arada Tanu, Pragya’nın videosunu “dadi’ye” telefon aracılığıyla gönderir ve “dadi” videoyu gördükten sonra bayılır. ‘Dadi’ hemen yatak odasına götürülür ve tüm aile üyeleri, ‘dadi’ nin nasıl birdenbire bilinçsizce düştüğünü merak ederler. Daha sonra Alia, Tanu’yu ayrı bir odaya götürür ve Tanu’nun videoyu “dadi” ye göndermiş olduğunu öğrendiğinde onu tokat atar. Alia Tanu’yu azarlamaya devam eder ve ona ‘dadi’ hastalığındna bahseder. O anda Pragya onları görür ve konuştuklarını duyar. Görüşmelerini dinlemekten şaşkınlık duyar ve ikisi tarafından çerçevelendiğini fark eder. Daha sonra Pragya “dadi” yı görmeye çalışırken Abhi onu durdurur ve onu “dadi” nin o anki durumundan sorumlu tutar.

Pragya, son kez bilinçsizce yatan ‘dadi’ ile görüşür. Dadi’nin ayaklarına dokunur ve evi sonsuza kadar terk etmeye karar verir. Pragya gözleri yaşlı bir şekilde evi terk etmek üzereyken Purab sahneye çıkar ve onu durdurur.

Pragya’nın evden çıkmasına izin vermemek için Abhi’yi ve ailenin geri kalanını ikna etmeye çalışır. Alia ve Tanu bu duruma kızarlar ve Purab’ı durdurmaya çalışırlar, fakat boşuna çabalarlar. Abhi nihayet Pragya’ya masum olduğunu kanıtlaması için yirmi dört saat süre verir. Daha sonra, Alia, Pragya’yı desteklediği için Purab’a yönelik öfkesini gösterir ancak Purab kararlıdır. Pragya daha sonra Bulbul’le konuşur ve tüm olayı kendisine anlatır.