Ah Kalbim 38. Bölüm Özet ve Fragmanı (25 Kasım Cumartesi)-Pragya’ya İftira Atılır!


Güncelleme: 25 Kasım 2017 : 01:00
0

Ah Kalbim 38. Bölüm Özet ve Fragmanı (25 Kasım Cumartesi) sizler için haberimizde. Bu özetimiz 149-150-151-152. Bölümlerin özetlerinden oluşmaktadır. Bu bölümde Pragya’ya atılan iftira bölümün ana temasını oluşturmaktadır. Abhi suresh ve Pragya’nın birlikte yatak odasında çekilen bir videosunu izler ve her şey karışır. İşte detaylar. (Özetleri izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki süreç başlatılacaktır)

Tanu Pragya’ya olan nefreti karşısında, Pragya’nın Abhi’nin konserine katılmasına izin vermeyecektir. Pragya’ya karşı bir plan yapar. Abhi’nin gitarının tellerini kırar. Abhi bunu gördüğünde ise çok kızar Pragya’yı suçlar. Ona bir ceza olarak konsere gelmemesini ister. Bu arada Alia ve Mittali planlarını ilerletmeye hazırdırlar ve Suresh’i çağırıp ona evde çocuklar için bazı kararlar alması gerektiğini söylerler. Bir an tereddüt etmeden Suresh bunu kabul eder. Daha sonra, ‘dadi’ Pragya’nın konser için gelmeyeceğini ve kendisine bunun sebebini sorduğunda Pragya, kendisinin iyi hissetmediğini söyler. O gecenin ilerleyen saatlerinde Pragya bir müzisyenden Abhi’nin gitarını onarmasını ister.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Abhi en sevdiği gitarını özlemektedir ve konserde kendi gtarı ile performans sergileyemeyeceği için gergindir. Gruptan bir üye Pragya’nın onardığı Abhi’nin favori gitarını elden geçirmektedir. Abhi gitar için şaşırır ve Tanu’nun kendisi için onarıldığını düşünür. Tanu’yu heyecan içerisimde yakalar ama Tanu’nun gitarını tamir ettiren kişi olmadığını anlar. Daha sonra Abhi konseri için gösterişli bir performans sergiler ve aynı zamanda Tanu ve Alia, Pragya’ya karşı yürüttükleri şeytani planı uygulamaya koymuşlardır. Pragya merdivenden düşer ve Suresh onu kaldırıp onu yatak odasına götürür. Şeytani plan kusursuz bir şekilde gidiyor gibi görünmektedir. Ve nihayet Alia ve Tanu Suresh’inde içerde olduğu Pragya’nın yatak odası görüntülerini göstermek için bir plan yaparlar.

Abhi konseriyle meşguldür ve Pragya, kocasının televizyondaki performansını izlerken zevk almaktadır. Daha sonraki sahnede Abhi, Suresh ile Pragya’nın videosunu izlemeye başlar ve Abhi bu görüntüler karşısında tamamen şok olur. Daha sonra ‘dadi’nın Abhi’nin mobil cihazında bir video izlediği görülür ve Abhi, ‘dadi’ nin şimdi Pragya’nın gerçek yüzünü gördüğünü düşünür ancak “dadi” nin Pragya’nın videosunu görmediği ve bunun yerine Abhi’nin performansından birini gördüğünü ortaya çıkar. Daha sonra, Alia ve Tanu, videoyu bir projektör ile herkese gösterirler ve Pragya’yı Suresh ile birlikte olmakla suçlarlar. Pragya şok olur ve kendisine inanması için Abhi’ye yalvarır. Herkese bir haksızlığa uğradığını açıklamaya çalışır ancak hiç kimse onun açıklamalarını dinlemez. Abhi, Pragya’ya öfkelenir ve onun ‘dadi’nin güvenini kırdığını düşünür.

Pragya, herkesi masum olduğuna ikna etmeye çalışır ama bu boşuna bir çabadır. Bu arada Abhi yatağında Suresh’in kimlik belgesini bulur ve şahsen Suresh ile tanışmaya karar verir. Buluştuklarında Abhi, Suresh’i dövmeye başlar ve Suresh, Abhi’nin neden bu şekilde davrandığı konusunda şaşkına döner. Abhi daha sonra Suresh’i karısıyla ilişkisi olduğu gerekçesiyle suçlar ve Suresh bunu duyunca şok olur. Daha sonra Pragya’nın büyükannesi, “Pragya’yı nasıl böyle kötü bir şey ile suçlarsın diyeren Abhi’ye tokat atar. Ancak Abhi videoyu ‘dadi’ya gösterir ve bunu gören, ‘dadi’ ve Bulbul şok olur. Abhi Suresh’i öldürecektir. Abhi, Suresh’in kafasını bir kayaya vuracağı sırada Pragya yetişir ve onu durdurur. Abhi videoyu izleyen dadısının kalp krizi geçireceğini düşünür. Videonun kendi “dadi’sine” ulaşacağından endişe eder ve bunu bir şekilde engellemeye karar verir.