Ah Kalbim 37. Bölüm Özeti (24 Kasım Cuma) Polis Eve Baskına Gelir!


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 20:34
0

Ah Kalbim 37. Bölüm Özeti orijinal 145-146-147-148. Bölümlerin özetlerinden oluşmaktadır. Ah Kalbim 37. Bölüm Özeti (24 Kasım Cuma); Polis evde arama yapmak için gelir. Raj hakkında ciddi iddialar vardır.(Özetleri izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki süreç başlatılacaktır)

Pragya Abhi için sabah kahvaltısı getirir. Ancak o anda Abhi telefonla konuşmaktadır. Konuşurken kahvaltı yapamadığını gören Pragya ona yardım eder ve elleriyle yumurta yedirir. Abhi telefonla konuştuğu için ilk önce anlayamaz ancak daha sonra farkına varır ve Pragya’ya kızar. O anda içeriye Dadı girer. Abhi Pragya’nın elinden yumurta yemek zorunda kalır. Diğer taraftan Dadı Abhi’den Pragya’nın ilk Diwalisi için ona altın mücevher almasını ister. Abhi unuttuğunu söylese de Dadı senin yerine ben aldım diyerek arkasından gerdanlık kutusunu çıkarır. O gece, Pragya ‘rangoli’ yapmakla meşgulken aynı zamanda Abhi kart oyunu oynamakla meşguldür.

Daha sonra, Pragya, Tanu’nun Abhi’nin yanında durduğunu ve Abhi’nin Talu’yu kart oyunu için iyi şans cazibesi olarak gördüğünü öğrenir. Daha sonra, Pragya’dan geçmişte pek çok oyun kaybeden Abhi’nin yanında durması istenir ve Pragya’nın yanında durmasıyla aniden bir oyunu kazanır. Abhi Pragya’yı görmez ve oyunu kazandıktan hemen sonra Abhi ona sarılır, ama Tanu’nun arkasında durduğunu görünce Pragya’ya öfkelenir.Herks şans meleğinin eşi Pragya olduğunu söyler. Abhi ise böyle bir şey olmayacağını herkse kanıtlamak ister. Abhi sonra Pragya’dan tekrar kartlara ister ve sonrasında tekrar oyunu kazanınca şok olur.

Abhi kart oyunu ile kazandığı paradan son derece mutludur ve parayı koymak için odasına gider. O yanlışlıkla soyunma odasına girer ve Pragya’yı orada görür ve aralarında bir tartışma başlar. Abhi paraları kasaya koymak istediğini söyler. Pragya kendisinin koyabileceğini söyler. Abhi anahtar yok nasıl koyacaksın deyince Pragya dadının anahtarları kendisine verdiği söyler ve anahtarları sallar. Abhi bu duruma kızar, Dadı’nın neden böyle bir şey yaptığına bir anlam veremez.

Pragya daha sonra Suresh’in yanına gider. Geçmişleri hakkında konuşurlarken Alia onları duyar. İkisinin eskiden sevgili olduğunu öğrenir. Duyduklarını hemen Abhi’ye söylemek yerine doğru zamanı beklemeyi tercih eder. Bu arada Diwali Puja gerçekleşir ve ardından Abhi, Pragya’yı ışık roktlerini yakmak için zorlar. Pragya korkar ancak diğer taraftan da bunun sadece para israfı olduğunu düşünür. Ardından polis kutlamaları keser ve bir arama emriyle eve girer.

Polis bütün evi arar ve bu arada Alia ve diğerleri, Abhi’nin Pragya yüzünden iki gün hapishanede kalması gerektiğini ‘dadi’ye bildirdi. Hepsi polisin aynı ile ilgili burada olduğunu düşünürler. Bir süre sonra polis geri döner ve Abhi’nin kurtarmaya çalıştığı evlilik salonuyla ilgili önemli belgeleri bulmak için geldiklerini söyler. Polis daha sonra Raj’ın evlilik salonunun kiralamasını iptal etmesinden sorumlu olduğunu söyler.

Raj’ın tamamen kafası karışır. Polis Raj’ı tutuklamaya devam eder ve bunu görünce eşi Mitalli, Pragya’ya öfkelenir. Pragya’ya tokat atmak üzeredir ancak hemen Abhi gelir ve ortamı yatıştırır. Mitalli ağlamaya devam eder ve daha sonra babasıyla konuşur ve konuyla ilgili onunla tartışır. O anda Alia gelir ve Mitali’nin her şeyi itiraf edeceğini duyar. Ona engel olur ve tüm suçu Pragya’ya atmasını söyler. Mitali ve Aliya ise Pragya’yı evden kovdurmak için plan yaparlar.