Ah Kalbim 36. Bölüm Özeti (25 Kasım Cumartesi)-Talu Abhi’ye Benimle Evlen Der!


Güncelleme: 5 Kasım 2017 : 11:16
1

Ah Kalbim 36. Bölüm Özeti orijinal 141-142-143-144. Bölümlerin özetlerinden oluşmaktadır. Ah Kalbim 36. Bölüm Özeti (25 Kasım Cumartesi); Abhi’yi kaybetmekten korkan Talu, Alia’nın da yönlendirmesi ile Abhi’den kendisi ile evlenmesini ister. (Özetleri izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki süreç başlatılacaktır)

141 bölüm: Karva Chauth devam ederken Talu’nun kıskançlığı devam etmektedir. Pragya ve Abhi yakınlaşıp dans edeceklerken Talu uzaktan onları izlemekte ve kıskançlığından yerinde duramamaktadır. Pragya’yı düşürmek istemektedir. Bir yolunu bulur ve Pragya’nın üzerine başka bir kadını ittirir. Ortam biraz gerilir ama Abhi’nin araya girmesi ile durum düzelir. Ay çıkmaya başlamıştır ve oruçların açılması gerekmektedir. Ancak Abhi Pragya’nın orucunu açmak istemez. Talu’ya söz vermiştir ve bunun için bir şeyler yapmalıdır. Tam o sırada iki kadının birbirleri ile konuşmalarına tanıklık eder. Kadınlardan birisi “su döküldü napacaz, bu uğuruzluktur” deyince Abhi ne yapacağını anlar. Pragya adetlere ve ritüellere bağlı olduğu için tam orucunu açacakken suyu dökecektir. İlk hamlesi boşa çıkar ama Abhi pes etmez. İkinci hamlede ise büyükanne gelir. Plan c ye geçer ve Pragya’nın suyunu kendisi içer. Büyükanne ise Pragya’nın güçsüz olduğunu neden onun suyunu içtin diye kızar ona. Abhi pes etmeyecektir. Ancak Pragya çok güçsüz düşer ve bayılır. Abhi Pragya yere düşmeden onu tutar ve panik halinde suyu Pragya’ya içirir. Böylece ritüel yerine getirilmiş olur. Abhi istemeden de olsa ritüeli yerine getirmiştir.

Büyükanne Abhi’den Pragya’ya tatlı yedirmesini ister. Talu bunu duyar ve hemen tatlıya biber katmak için gider. AnacakPragya onu yakalar ve aralarında tartışma yaşanır. Talu sen onunla evlideğilsin,sana hiç dokunmadı ben evli değilken bile onunla iyi vakit geçiriyorum der. Pragya ise ben onu çok iyi tanıyorum der. Bir şeyi kaybolduğunda nerede arar, kızınca ne yapar, hangi müziği dinler vs hepsini biliyorum der. Evet Abhi beni sevmiyor belki de sevmeyecek der ama ben bu ilişkiyi devam ettireceğim der. Abhi ise Talu’yu aramaktadır. Orucunu açmadığını düşünerek ona yardım etmek ister. Bunun içinde Pragya’yı suçlu gösterir. Büyükanne ise Abhi’nin Pragya’ya tatlı-helva yedirmesi konusunda ısrar ederler. Helva yedirdiğine Abhi’nin aşkının artacağını söylerler. Tüm hazırlıkları yapmışlardır. Israrlar sonucunda helvayı yedirir. Yedirirken de sana sevgim değil düşmanlığım artacak der.

142 bölüm: Tanu Pragya ile yaptığı konuşmaları hatırlar çok çok kızar. Arabada Abhi’nin içki şişesini lır ve içer. Ertesi gün Talu bir çamaşır tozu reklamı için çekimlere gider ancak asıl aktörün Pragya olduğunu hayal eder ve kendini kaybeder. Diğer aktörü tokatlar. İş yerinde ipler iyice geliir. Patron Talu’yu kenara çeker ve ona kızar. Bu güne kadar tüm anlaşmaları Abhisayesinde almıştın der. İnsanlar sana Abhi sayesinde saygı ve ilgi gösteriyordu ama artık senin adın hiç geçmiyor der. Tavırlarında çok değişti artık kimse seni görmek istemiyor der.

Diğer taraftan büyükanne Abhi’ye Pragya’ya iyi baktığı için teşekkür eder. Bunu Pragya’nın söylediğini söyler. Abhi iş yerinde yaşadıklarından ve duyduklarından sonra çok kötü olmuştur. Aliya ile konuşur ve ona kariyerimde mahvoldu der. Tüm sorumlu Pragya der Aliya ise madem anlaşma biti sende git Abhi’yi Pragya’dan geri al der.

Büyükanne Pragya’nın annesi için bir çok hediye hazırlamıştır. Pragya bununların fazla olduğunu sadece 1 tanesini alıp annesine gönderilmesini söyler. Pragyanın bu ince hareketi herkesi memnun eder. Daha sonra Byükanne Abhi’den Pragyayı annesine bırakmasını ister. O sırada Aliya ile görüşen Abhi, ondan Talu ile görüşmesini ister. Abhi Pragya’yı bırakıp Talu ile görüşmeye gider. Pragya ortada kalmıştır. Abhi daha sonra ona katılacağını şuan için önemli bir işinin çıktığını söyler. Abhi hemen Talu’nun yanına gider. Ve onu sakinleştirmeye çalışır, onu için neler yapabileceğini söyler. Talu ise aniden “benimle evlen”der.

143 bölüm: Pragya’nın annesi Karva Chauth’da olanları merak etmektedir. Pragya neler olduğunu sorar. Pragya ise her şeyin güzel geçtiğini annesine çok teşekkür eder. Ahi ile kendisini tanıştırdığı ve bu evliliğe vesile olduğunu için annesine minnettar olduğunu söyler. Her şeyin güzel gittiğini ve mutlu olduğunun altını çizer. Diğer yandan Talu kendinin evlilik isteğine Abhi’nin neden sessiz kaldığı sorar. Abhi ise kendisine saygı duyduğunu, kendisi için çok şey yaptığının farkında olduğunu söyler. Ancak bu evliliğin olamayacağını. Çükü büyükannenin Pragya’ya çok bağlandığını, onu çok önemsediğini böyle bir şeyin öncelikle büyükannesine zarar vereceğini söyler. Bunun içinde böyle bir evliliğin olmayacağını dile getirir. O sırada Abhi’yi büyükannesi arar ve öne Pragya ile konuşmak istediğini daha sonra annesi ile konuşmak istediğini söyler. Abhi onların mutfakta olduğunu söyleyip geçiştirir. Ancak büyük anne şüphelenmiştir. Ama birşey demez ve kendisini mutlaka aramasını söyleyip telefonu kapatır. Bülbül Pragya ve annesinin konuşmalarına kulak misafiri olur. Ablasına kızar geçmişini unutma der. Abhi seni sevmeyecek der. O taş kalpli biri ve kalbi yumuşamaz der.

Pragya ve ailesi diwali kutlamalarını Pragya’sız yapacaklarını söylerler. Bu arada Abhi kapıya gelmiştir. İçeri girer  çok güzel karşılanır. Pragya’nın annesi Sarla ona övgüler yağdırır ve onu oğlu yerine koyduğunu söyler. Duygu dolu bir konuşma geçer aralarında. Abhi ikilem yaşar. Bir yanda kendisine giderek bağlana bir aile ve diğer yanda kendisi ile evlenmek isteyen bir sevgili. Ve tabi ki üzülmemesi gereken bir büyükanne. Bu duygular içerisinde izin isteyip lavaboya gider. Peşinden de Pragya gider. Lavaboda su olmadığını söylemek için acele der ama geç kalmıştır. Abhi yüzüne sabun sürmüştür. Pragya su getirir ve Abhi yüzünü yıkar. Daha sonra Pragya Abhi’ye neden endişeli olduğunu sorar ve Abhi Pragya’ya Talu’nun kendisi ile evlenmek istediğini söyler. Bunu da Bulbul duyar.

144 Bölüm: Abhi Bulbul’un sohbetlerini duyduğunu anlar fark eder ve Pragya’ya Tanu’nun kendisine yaptığı evlilik teklifi ile ilgili şaka yaptığını söyler. Dahası Pragya’dan Tanu’nun duyduklarını birilerine söylemeden önce Bulbul’u durdurmasını ister. Arabada ise Pragya Abhi’nin edişeli olduğunu farkeder. Madem bu evlilik teklifi şakaydı neden Abhi bu kadar endişeliydi. Daha sonra evde Pragya Abhi’nin ruh halini görür ve onunla konuşmaya çalışır ancak Abhi ona bağırır. Pragya vazgeçmez ve ondan gitar çalmasını ister ve bir süre tereddüt ettikten sonra Abhi gitar çalmayı kabul eder. Pragya, Abhi’nin çaldığı müzikte kendini kaybeder. Bu arada Tanu, Abhi’nin onunla evlenmeyi reddettiği için üzgündür ve bu konuyu Alia ile görüşür. Alia Talu’ya Abhi’yi kazanma hususunda birkaç öneri sunar.

1 YORUM

Comments are closed.