Ah Kalbim 35. Bölüm Özeti (24 Kasım Cuma)-Pragya Talu’yu Orucunu Bozarken Yakalar


Güncelleme: 4 Kasım 2017 : 09:59
1

Ah Kalbim 35. Bölümü orijinal 137-138-138-140. Bölümlerin özetlerinden oluşmaktadır. Ah Kalbim 35. Bölüm Özeti (25 Kasım Cumartesi); Pragya annesini arar ve ona belediye görevlisine karşı bir kanıt bulduğunu ve bu kanıtın işe yarayabileceğini söyler. Tanu, Pragya ile annesi arasındaki bu konuşmayı. Ve eğer Pragya bu kanıtı sunmayı başarırsa Tanu’nun sırrı ortaya çıkacaktır. (Özetleri izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki süreç başlatılacaktır)

Kıskançlıktan Tanu, Prag’ın odasına gidip videoyu Prag’ın mobil cihazından kendi mobil cihazına aktarmaya karar verdi. Ve Prag’ın mobil cihazındaki kanıtı siler. Ertesi sabah, Pragya, Abhi’yi hapishanede gördüğünde şaşırır. Tanu’nun kanıtını cep telefonundan çaldığını öğrendiğinde şaşkınlık şoka dönüşür. Daha sonra Abhi, Pragya’nın kendisine güvenini hep boşa çıkardığını Prag’ın yüzüne vurur. Ona çok kızar ancak kendisine veya ailesine her hangi bir zarar vermeyeceğini de söyler.

Abhi Pragya’yı cezalandırıyor ancak Pragya cezayı mutlu bir şekilde kabul eder. Bu arada, dadı, oruç tutmadan önce Pragya’ya yiyecek hazırlar. Tanu ise kıskançlığından dolayı yemeğe acı karıştırır ve böylece Pragya’ya su içirecektir. Abhi Pragya’nın sıkıntılı halini görünce ona biraz su içmesini önerir ancak Pragya şikayet etmeden yemeğe devam eder. Pragya, ‘karva chauth’ için oruç tutarken su içmeyi reddeder ve bunu duyan Abhi ona güler. Daha sonra Pragya kusmaya başlar ve bu dadı nin kendisi için üzülmesine neden olur. Abhi ise Pragya’nın sadece rol yaptığını ve dadıyı etkilemeye çalıştığını söyler.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ <<< Tıkla


Abhi Pragya’ya o kadar kötü şeyler söyler ancak Pragya onu sevdiğinden dolayı hiç bir şeyi kafasına takmaz. Muıtlu olduğunu söyler. Abhi bu söylenenlere kızar “ hey kendine gel. İyi misin sen, bana büyümü yapıyorsun” gibisinden şeyler söyler. Pragya ise sadece güler. Pragya değiştiğini söylemektedir. Önceden Abhi’den nefret ettiğini, söylediği şeylerden dolayı ona kızdığını söyler ancak şimdi her şeyin geçtiğini söylemektedir. Tanu ve Alia ise göstermelik tutmaya çalıştıkları oruçlarında dayanamaz hale gelmişlerdir. Ve ikili artık daha fazla dayanamaz ve yemek yemeye karar verirler.

Gizlice pizza siparişi verirler. Mitali ve annesş onları görür. Ve Mitali hemen Abhi’ye olanları söylemeye gider. Ama Mitali Abhi’ye gider ve Talu’nun oruç tuttuğunu söyler. Abhi ise konuyla ilgili Talu ile konuşmak için Talu’nun odasına gider. Talu’ya bu oruçu bırakmasını ister. Talu bunu onun için yaptığını söyler. Abhi’nin hoşuna gider ve bana sarıl der. Sarılma anında Talu’nun elindeki sosları fark eder ve yerdeki pizzayı görür. Hemen devreye Alia girer ve pizzanın kendisinin olduğunu söyler, Abhi buna inanır. Sonrasında evli kadınlar kocaları için oruç tuttukları karva chauth’ merasimde toplanmışlardır. Abhi merasim sırasında bir oyun oynamak ister ve bazı sorular sorar oradakilere. Pragyaya ise “hayatında seni ve dünyanı ışık gibi aydınlatan biri var mıydı” diye sorar. O anda duygu dolu anlar yaşanır.

Akşam ‘karva chauth’ için hazırlıklara devam edilir. O sırada dadı fenalaşır ve yatağına gider. Abhi’de gider yanında. Dadı Abhi’ye Pragya’ya iyi davranmasını ona destek olmasını ister. Abhi buna içten içe kızar. Pragya’yı mutfakta yakalar ve ona çok kızar. Kendisi veya orucu ile ilgilenmediğini söyler. Tek aşkının Talu olduğunu ve sade onu önemsediği söyler. Pragya çok üzülür. Abhi biz evli değiliz ve sadece nefret bağı ile birbirimize bağlıyız der. Pragya ise duygu bağı ile bağlı olan ilişkiler daimdir der. Akşam merasimde Talu ve Abhi konuşurlar ve Talu Abhi’ye asla Pragya’ya su vermemesini, onun orucu açmasına izin vermemesini söyler.

1 YORUM

Comments are closed.