Ah Kalbim 34. Bölüm Özeti 23 Kasım Perşembe Fragmanı


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 10:05
0

Orijinal 133-134-135-136 bölümlerin birleştirilmesi ile oluşturulmuştur. Ah Kalbim 34. Bölüm Özeti, 23 Kasım Perşembe özet ve fragmanı haberimizde. Pragya, verdiği ifade ile Abhi’yi hapiste tutar. İşte detaylar…

Pragya, kendisinden nefret eden Abhi’nin ona neden yardım ettiği ve evlilik salonu için savaştığı konusunda kafası karışıktır. Abhi, Pragya’nın şaşkınlığını görür ve büyükannesine saygı duyduğu için annesinin evlilik salonunu kurtardığını açıkça söylemeye karar verir. Ayrıca, kız kardeşi Bulbul’un kendi kız kardeşi Alia için yarattığı üzüntüleri unutmadığını söyler. Bütün bu Pragya duyduklarından dolayu üzülmüş olsa da Abhi’nin ailesine yardım ettiği ve her şeye rağmen savaştığı için mutludur. Abdi hem Pragya’dan hem de kız kardeşi Bulbul’den çok fazla nefret etmektedir.

Alia, rockstar kardeşinin hapiste olduğu gerçeğini ailesinden gizlemeye çalışmaktadır. Bu arada Pragya, Abhi’yi polis karakolunun dışında beklemeye devam eder ve annesi ve Purab onu eve dönmeye ikna etmeye çalışsalar bile Abhi’nin serbest bırakılmasını bekler. Daha sonra Pragya, Alia ile görüşür ve kardeşine yardım etmediği için azarlar.

Alia ise yanlış insanlara destek olduğu için bir gece hapishanede kalmasının doğru olacağını söyler. Bu şekilde ders alır diye düşünür. Bu düşünce şekli karşısında  Pragya şok olur. Ertesi sabah, Mitali gazeteden Abhi’nin hapiste olduğunu okur. Kumkum Bhagya’nın,  Raj’ın imzalarını alarak haksız yere elde etmeye çalıştığı evlilik salonunu ile aynı yer olduğunu öğrendiğinde şok duyar.

Abhi hapishane hücresinden çıkarılır ve müfettiş tarafından ünlü gibi karşılanır. Tanu ve Alia karakola ulaşırlar ve Abhi’ye karşı sahte endişe gösterirler. Hemen Pragya gelir ve avukat Pragya’dan Abhi lehine bir açıklama yapmasını ister, ancak Pragya’nın yaptığı açıklama herkesi şoke eder.

Abhi Pragya’ya kızar ve hapishaneden serbest bırakılmadan evinden çıkmasını ister. Daha sonra Pragya’nın annesi bunu öğrenir ve kızı Pragya’yı tokatlar ve ona Abhi’ye karşı neden o şekilde konuştuğunu  sorar. Pragya daha sonra annesine bunu sadece Abhi’nin hayatını kurtarmak için yapmış olduğunu söyler.

Abhi, Pragya’nın kendisine karşı neden bu şekilde konuştuğunu anlamaya çalışır ve nihayet Pragya’nın her zaman insanları incittiği sonucuna varır. Daha sonra Pragya’yı belediye görevlisi ile konuşurken görür ve ikisinin birlikte kendisine karşı plan yaptıklarını düşünür. Bu arada, görevli Pragya’nın Abhi’ye zarar verme planlarını bildiğini fark edince şok olur.

Görevli vazgeçmez ve Pragya’yı yakın zamanda evlilik salonunu yıkılacağını söyleyerek  tehdit eder. Ancak Pragya çekincesiz çalışmaya devam eder ve görevliye karşı kanıt toplamaya karar verir. Daha sonra Tanu ve Alia Pragya’ya dadının eve geleceğini söylerler ve ‘Abdi’nin hapishanede olmasından kendisinin sorumlu olduğunun’ dadi’ye söyliyecez diyerek Pragya’yı korkuturlar.