Ah Kalbim 23 Nisan Özeti 186. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 3 Şubat 2018 : 05:27
0

Ah Kalbim tüm hızıyla yayın hayatına devam ederken yine heyecanlı bir bölüm özetiyle sizinleyiz. Ah Kalbim 186. bölümde neler olacak, Ah Kalbim 23 nisan fragmanı işte detaylar…

Dizinin son bölümünde Purab’ın getirdiği kız basına yansıyan fotoğrafların iç yüzünü herkese anlatmıştır. Fakat Abhi gerçekleri Aliya’dan dinlemek istemiştir. Aliya anlattığı her şeyin yalan olduğunu onun Abhi’nin hayranı olduğunu evlenmesini istemediği için böyle bir komplo kurduğunu söylüyor. Abhi’de Aliya’nın söylediklerine inanıyor. Ve kızı evden kovuyor.

Abhi odasına çıkar. Aliya ise Purab’ın yanına gider ve ona komplo kurarken dikkatli olmasını ne yaparsa yapsın Abhi ve Tanu’yu evlendireceğini söyler. Mehendi töreni de devam etmektedir. Pragyanın görevlendirdiği doktor ise gölge gibi Tanu’nun annesini izler. Yediği şeylere karışır ve onu uyarır. Annesi ona kızar ve peşini bırakmazsa burayı terk edeceğini söyler. Doktor sinirlenmemesi gerektiğini kalbine zarar vereceğini sakin olmasını söyler.

Sarla ve Jarki’de mehendi törenine gelmişlerdir. Aliya bunları görür ve neden geldiklerini sorar yüzlerine hakaretler savurur. Bu sırada Abhi gelir ve onları kendisinin çağırdığını söyler. Abhi onları Dadi’yle tanıştırıyor. Bu sırada dans eden Tanu ve arkadaşları  Abhi’yi yanına çağırıyor ve Tanu’nun elindeki mehendisten ismini bulmasını istiyorlar. Abhi ise bu arada Pragya’ya bakmaktadır.

Pragya bir ara terasa çıkar. Abhi’de onu ararken terasta olduğunu görür ve yanına gider. Neden burada olduğunu sorar. İçeride çok sıkıldığını söyleyen Pragya oldukça üzgündür. Pragya mehendi tepsisini götürürken Abhi onu korkutur ve tepsi dökülür. Bütün mehendi ve sindor eline yüzüne bulaşır. Abhi Pragya’nın elini yüzünü temizlerken bu durumun çok ilginç olduğunu düşünmektedir.

Tanu mehendisi döktüğü için Pragya’yı azarlar. Tam tokat atmaya yeltenince Abhi gelir ve engel olur. Mehendisin onun yüzünden döküldüğünü ayrıca Pragya’ya vurmaya hakkının olmadığını söyler. Pragya’nın onun için bir sekreterden daha ileri olduğunu söyler. Abhi mehendi işlevinin yapılmayacağını söyler. Tanu çok sinirlenir ve Aliya’nın yanına gider. Aliya derhal Ahbi’den özür dileyip onu sakinleştirmesini söyler. Abhi ise özür dilenecek kişinin kendisi olmadığını Pragya’dan özür dilemesi gerektiğini söyler. Pragya mecburen gider ve Pragya’dan özür diler. Pragya mutlu olur ve affettiğini söyler. Aliya ve Tanu mehendi işleminin bir an önce bitmesini istemektedir.

Ah Kalbim 186. bölüm özeti 23 nisan fragmanı