Ah Kalbim 21 Aralık Perşembe 63. Bölüm Özeti-Pragya Kurşunu Kendisi Çıkarır!


Güncelleme: 9 Aralık 2017 : 12:46
4

Ah Kalbim 21 Aralık Perşembe 63. Bölümünde Pragya Abhi’ye bakar ve onu hayatta tutmaya çalışır. Abhi giderek kendisini kaybetmektedir. Geriye tel bir şey kalmıştır. İçerdeki kurşunu çıkarmak. Pragya tek başına bu kurşunu çıkarmaya karar verir. Ah Kalbim 21 Aralık Perşembe 63. Bölüm Özeti ve fragmanı sizler için haberimizde.

245-Neel’in adamları emri üzerine Abhi ve Pragya’nın cesedini aramaya başlarlar. Öte yandan Aliya, Abhi’yi kaçırmaya karşı tüm delilleri bildiğini ve bunun için Alia’yı suçlayan gizemli çağrı hakkında endişelidir. Aliya daha sonra Neel’i çağırır ve Abhi’yi ve Pragya’yı kaçırdığını iddiası ile polis karakoluna bir şikayette bulunacağını konusunda onu tehdit eder. Ancak Aliya, polisleri geri göndermezse, kardeşinin cesedini göndereceği söyleyen Neel’den tehditkar bir cevap alır. Abhi ve Pragya tekrar hayat bulacak mı?

246-Abhi’ye su getirmek için gitmiş olan Pragya aynı yere geri döner ve Abhi’nin dkötüleştiğini görür. Daha sonra, suyun aldığı nehrin yakınında gördüğü bir arabayı geri çağırır. Arabayı Abhi’nin bulunduğu yere çekip yükler. Bu arada Alia, Abhi ve Pragya’yı kaçırmakla ilgili kendisine şantaj yapan kişiyi bulmak için gergin ve meraklı görünmektedir. Daha sonra, Abhi yine bilincini kazanır, Pragya’ya sonunun yakın olduğunu ve şimdi onu kurtarmak için hiçbir şey yapılamayacağını söyler. Alia, Purab ve Bulbul’un ona şantaj yaptığını öğrenecek mi?

247-Neel’in sıktığı mermiyi göğsünde taşıyan Abhi, ölümüne yakın ve mesajını sevdiklerine iletmek için son dileklerini yerine getirilmesini ister. Abhi ayrıca kendisine yapatığı herhangi bir aksilikten dolayı Pragya’dan özür diler. Öte yandan, Puneet Alia’yı arar ve ertesi gün on bin rupi ile gelmezse, onu polise teslim etmesi için tehdit eder. Daha sonra, kötüleşmiş bir Abhi’nin yanında bulunan Pragya, kurşunu Abhi’nin göğsünden tek başına çıkarmaya karar verir. Pragya Abhi’yi kurtaracak mı?

248-Bülbül, şantajcıdan delilleri almak için gelen Alia’nın ailesi ile birlikte buluşma noktasına gelir. Herkese, terk edilmiş bir evin içinde saklanmasını ve Alia’nın eylemlerine bir pencere aracılığıyla bakmasını ister. Alia, bir evrak çantasıyla buluşma noktasına ulaşır ve bir maske takmış olan Bulbul’le karşı karşıya kalır. Alia ve Puneet sırasıyla kanıtları ve paraları değiş tokuş eder. Öte yandan Abhi bilinci kazanır ve Pragya’yla yaptığı esprileri karşısında çatlatmaya başlar.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


4 YORUMLAR

Comments are closed.