Ah Kalbim 20 Nisan Fragman 183. Bölüm Özeti


Güncelleme: 3 Şubat 2018 : 02:37
0

Ah Kalbim son bölümde Abhi, Tanu ile evlenmekten vazgeçmişti. Pragya ve Dadi bu duruma çok sevinirken Aliya ve Tanu çıldırmıştı.

Ah Kalbim 20 Nisan 183. bölüm özetiyle karşınızdayız. Abhi aşk evliliği yapmak istediğini söylüyor. Pragya’ya aşık olup olmadığını, aşıkın ne olduğunu soruyor. Pragya aşık olmadığını söylüyor. Ve aşkla ilgili duygularını anlatıyor. Aşık olduğunda  sürekli onun yanında olmak istersin, hatalarını görmez ve onunla kaybolursun diyor. Abhi çok etkileniyor ve aşık olmadan bu cümleleri kuramazsın sevdiğin biri var mı diye soruyor. Pragya hayır diyor.

Ahbi Aliya’ya Tanu ile evlilik konusunu zamana yaydığını söylüyor. Şimdi Pragya’yı eve bırakacağını söylüyor. Abhi Pragya’yı evine getirir ve onunla birlikte içeri girer. İçeride Purab da vardır. Abhi onu karşısında  görünce şaşırır. Evdekiler Purab’ın Pragya’ya iş teklifi için geldiğini söyleyip sıyrılıyorlar. Biji Pragya’nın kafasındaki yarayı soruyor. Abhi küçük bir kaza diyor. Bu sırada Purab’ın telefonuna Abhi ve Tanu’nun fotoğrafları geliyor. Purab ve Abhi bir kenara geliyor ve Purab fotoğrafların hesabını soruyor. Abhi her şeyi anlatıyor. Purab böyle bir durumda neden kendisine haber vermediği için kızıyor.

Bu sırada Aliya’da Pragya iin evin dışına bir masa sandalye koyuyor. Amacı Pragya’yı Abhi’den uzak tutmaktır. Olanları öğrenen Purab, Aliya’ya hesap sormaya gelir. Tanu ile Abhi’nin asla mutlu olmayacağını onu Anhi’den uzak tutması gerektiğini söylüyor.  Aliya ise Pragya’nın ona zarar verdiğini, onun sağlığını göz ardı ederek hayatına girdiğini söylüyor. Purab Abhi için iyi bir doktor bulduğunu söylüyor. Aliya birden geriliyor. Abhi’nin hafızası yerine geldiğinde hepinizi evden kovacak diyor.

Ertesi gün Abhi evdekilere Dusehhra etkinliklerini ne zaman yapacaklarını soruyor. Dadi geçen yıl yangın çıktığı için bu yıl yapamayacaklarını söyler. Abhi ise ısrarla kutlamaların yapılacağını söylüyor. Dadi ise Aliya ve Tanu’nun Pragya’ya zarar vereceklerinden çekiniyor. Aliya ve Tanu konuşuyorlar Aliya Tanu’ya Pragya gibi giyinmesini söylüyor. Abhi’nin bu tarz kızlardan hoşlandığını söylüyor.

Abhi sözleşme belgelerini ararken Pragya’nın hala gelmediğini yardıma ihtiyacı olduğunu söylüyor. Abhi Mitali’ye Pragya’nın nerde olduğunu soruyor. Mitali Pragya’nın geldiğini fakat masasının evin dışına alındığını söylüyor. Abhi sinirle Prahya’nın yanına gidiyor. Pragya ise odanın çok sıkıcı olduğunu düşünürken uyuyakalmıştır. Abhi uyuyan Pragya’yı bağırarak uyandırıyor. Ona ceza vereceğini evleri süpürüp bulaşıkları yıkatacağını söylüyor. Pragya ise kendisini buraya Aliya’nın gönderdiğini söylüyor. Bunları duyan Abhi Aliya’nın yanına gidiyor ve ona tepki gösteriyor. Aliya ise bir sekreterin bu kadar aile içinde olmasının yanlış olduğunu söylüyor. Abhi buna en karar veremezsin diyor ve Pragya’yı zorla odaya sokuyor.

Aliya artık Pragya’dan kurtulmanın tek çaresi olarak ölmesini görüyor. Keskin nişancı Sharp Shooter ile görüşmeye gidiyor. Sharp Shooter Aliya ile yüzünü göstermeden konuşuyor. Aliya ona öldüreceği kişinin resmini veriyor. Sharp Shooter Dadi’yi arıyor ve Abhi için ayin düzenlemelerini çünkü onun öleceğini söylüyor. Dadi çok şaşırıyor ve Purab ile konuşuyor. Dusehhra kutlamalarını iptal etmeleri gerektiğini söylüyor. Abhi ise kutlamaların yapılacağını ve tehditlere karşı boyun eğmeyeceğini söylüyor.

Purab olanları Pragya’ya anlatır. Çok dikkatli olmaları gerektiğini, suçu onun üzerine atabileceklerini bu yüzden Abhi’nin yanından ayrılmamasını söylüyor. Pragya olayların arkasında Nikhil’in olduğunu düşünürken Dadi ise Pragya’yı suçlar. Dadi Abhi’nin başına gelenlerden Pragya’yı sorumlu tutar. Pragya duydukları karşısında şok geçirir ve Abhi’den uzak duracağını söyler. Dadi ise onu durdurur tüm bu belaları başına açtıktan sonra onun hayatından çıkamazsın der. Dadi Pragya’ya Abhi’nin başına gelen sıkıntıları sonlandırmadan nereye gittiğini sorar. Pragya canı pahasına bile olsa Abhi’yi koruyacağının sözünü verir ve sarılırlar.

Purab ise tehditlerden dolayı eve güvenlik yerleştirir. Aliya keskin nişancıyı içeri nasıl sokacağını düşünürken Tanu Aliya’nın dediğini yapar ve Hintli kıyafetleriyle eve gelir. Tanu oldukça komik görünüyordur ve herkes ona güler. Tanu Aliya’yı bu tarz kıyafetler giymesini istediği için ona kızar. Aliya ise bu kadar kötü giyin dememiştim der.