Ah Kalbim 20 Aralık 62. Bölüm Özeti Fragmanı-Neil Silahı Abhi’ye Doğrultur!


Güncelleme: 9 Aralık 2017 : 12:42
0

Ah Kalbim 20 Aralık 62. Bölüm Özetinde Abhi ve Pragya Neil’den kaçarken birbirlerini kaybederler. Birbirlerini ararlarken Neil2in eline düşerler. Neil Abhi’ye silahı doğrultur. Sonra ne mi olur? İşte detaylar. Ah Kalbim 20 Aralık Çarşamba 62. Bölüm Özeti Fragmanı sizler için haberimizde.

Abhi ve Pragya ormanın dışında bir yol bulmak için yolda yürürken, Neel ve adamları onları takip etmeye başlamışlardı. Abhi ve Pragya ormana girip çalıların arkasına saklanırlar. Onları daha önce hile yaparak haydıtların elinden kurtaran adamı görürler. Abhi ve Pragya kaçarken Pragya kayar ve bir çukura düşer. Abhi, Pragya’yı gözden kaçırır ve onu bulmak için geri döner. Pragya’yı çukurda bulur. Abhi, Pragya’yı çukurdan çıkarmaya çalışır ancak Neel ve adamlarının aynı yere doğru koşuştuklarına tanık olur. Ona doğru giden haydutları izlerken, Abhi de çukura atlar.

Abhi ve Pragya ormandan çıkış yolunu bulmaya çalışıyorlar. Aynı noktaya tekrar tekrar eriştikleri için ormanda kaybolurlar. Abhi daha sonra ormanda kaybolmaması için ağaç üzerinde işaretler koymaya başlar. Öte yandan Sarla ailesinin üyeleri onu aramaktadır ancak sayısız girişimleri başarısız olduktan sonra polis karakoluna bir şikayet sunmaya karar verirler.

Pragya uyanır ve Abhi için su ister. Daha sonra, kaldıkları yerin altındaki bir su kaynağını duyar. Pragya, Abhi için su almaya gider ve bunun yanında Abhi uyanır ve Pragya’nın orada olmadığını fark eder. Pragya’nın kaçırıldığını düşünür. Daha sonra onu bulmak için tapınaktan dışarı çıkar. Daha sonra, Pragya, Abhi’nin olması gerektiği yere geri döndüğünde Abhi’yi bulamaz. Pragya da Abhi’nin karçırıldığını düşünür ve Abhi’yi bulmak için tapınaktan çıkar.

Bulbul, Aliya’yı, kendisiyle özel olarak görüştüğü bir odaya götürür ve Abhi ve Pragya’yı kaçıran kişiyi tanıdığını iddia eden bilinmeyen bir numaradan bir çağrı aldığını ve bununla ilgili tüm kanıtları bulunduğunu söyler. Aliya, daha sonra Abhi ve Pragya’yı kaçırmakla ilgili tüm deliller olduğunu söyleyerek şantaj yaptığı bir kişiden çağrı aldığı anı hatırlar. Öte yandan, nihayet Abhi ve Pragya’yı bulan Neel’in tabancası Abhi’ye hedef alıyor ve onu ve Pragya’yı tehdit eder ve bu sefer de kesinlikle her ikisi de öldüreceklerini söylüyor. Neel Abhi ve Pragya’yı öldürebilir mi?