Ah Kalbim 2 Şubat 105. Bölüm Özeti-Pragya Ölümden Dönüyor!


Güncelleme: 27 Ocak 2018 : 16:42
0

Ah Kalbim 2 Şubat 105. Bölüm Özeti; Daadi Pragya’yı aramaya başlar ancak bulamaz ve sonra Ronnie’yi onu aramaya gönderir. Ronnie ne yazıkki Pragyayı bulamaz başarısız olur. Pragyayı bulabileceği bir yer olmadığını söyler. Bu arada, Vijay Pragya’yı kaçırır ve onu ateşe vereceği Ravan’ın çine gizler. Pragya ie belli bir süre sonra bilincini geri kazanır. Pragya tuzağa düştüğünü fark eder.

Raj, Pragya’yı sıkı sıkıya bağlamayı düşünürken o sırada Abhi’nin Ravan’ı nasıl yakıp yıkacağını tartışıyor. Tanu’ya plan hakkında bilgi verir. Bu arada herkes Pragya’yı bekler ancak Abhi, bir şeylerin yanlış olduğunu düşünür. Bir şeyleden şüphelenir. Abhi Pragya2nın gelmemesinden endişe duyar ve bir şeylerin ters gittiğini anlar. Ah Kalbim 2 Şubat 105. Bölüm Özeti

Abhi, Raavan’ın ateşinşi yakmak için hazırlıkları tamamlamak üzeredir. Ancak Abhi çok huzursuz bir his içerisindedir. Bu arada Pragya içten içe umutludur ve Abhi’nin kendisini kurtaracğını düşünür. Pragya, Abhi’nin kurtarmaya geleceğinden emindir. Vijay bu arada Raj’a işin tamamlandığını ve kendisine biraz nakit para vermesini ister. Abhi, Ravan’ı yakmak için okunu fırlatır. Yanan oku vurur ve alevler içine patlar. Aniden Abhi, Pragya’yı bir görüntüsünü yakalar ve içeriye bağlı olduğunu görür. Önce ikele düşer Abhi. pragyayı kurtarıp kurtarmamak arasında gidip gelir. pragyanın yaptığı kötü şeyleri anımsar. ama bu şekilde ölmesine rası olmaz. bende hatalar yaptım der. ama ona aşık olmak en büyük hatamdı der ve onu kurtarmaya karar verir. Hemen Pragya’yı kurtarmak için harekete geçer. Sonunda Abhi Pragyayı kurtarır. Ah Kalbim 105. Bölüm Özeti

Abhi, Pragya’ya neden orada olduğunu sorar. Pragya ise tam her şeyi anlatacakken vaz geçer. Çünkü her şey ortaya çıkacaktır. Bu sırada abhi bu olayı pragyanın kendisinin yaptığını söyler. pragya ise inkar eder ve birisinin onu bayılttığını söyler ancak onu görmediğini de ekler. Bu şekilde pragya ve abhi kendi arasında küçük bir tartışmaya girerler. Pragya ise ailenin hepsi benim sizi kandırdığımı düşünüyor der. belkide ailenden birisi bunu benden intikam almak için yaptı der. Ah Kalbim 2 Şubat 105. Bölüm Özeti; Bunu yapan kişiye hiç acımayacağını söyler ve dinlenmek için odasına çıkar. Tanu ve Raj ise kendi aralarında pragyanın ne yapmaya çalıştığını tartışırlar ve ileriye dönük planlar yaparlar. Pragya ise odasında abhiyi düşmanlarından kurtarmak için yemin eder ve tanunun gerçek babasının kim olduğunu öğrenmek için düğmeye basar. aynı zamanda abhi için oruç tutacağını söyler.

Ah Kalbim 2 Şubat 105. Bölüm Özeti devam ediyor; Abhi, Pragya’nın odasına girer. Pragya yanıkları ile ilgilenmektedir. sırtındaki yanığa merhem sürmek isterken bir türlü eli ulaşamaz. Abhi yardım etmek ister. Pragya ise buna karşı çıkar. kendi aralarında küçük bir kavgaya tutuşurlar. Sonunda abhi pragyaya gözlüğü takar ve eski pragyaya yardım ediyormuş gibi merhemi sürer. Daha sonra  Pragya, Dadi ve Bulbul’le buluşur. Tekrar abhi için oruç tutma arzusunu dile getirir. ancak bulbul bunun iyi olmayacağını ve abhinin her şeyi anlayacağını söyler. Ancak pragya kararında kesindir ve abhi için “karwa chauth” festivalinde oruç tutmaya karar verir.

Bu arada Tanu, Alia ile telefonda konuşmakta ve olanları ona anlatmaktadır. Planının başarısız olduğunu söyler. Tam o sırada Nikhil odasına girer Nikhil arkadan gelir ve tanuya sarılır. tanu onu abhi zanneder. ancak nikhil bu duruma bozulur. tanu nikhili görünce kızar, neden sürekli çevresinde dolandığını sorar ona. nikhil ise sürekli abhinin ismini söylemesinden dolayı üzüldüğünü söyler. Aralarında belli bir süre tartıştıktan sonra nikhil karwa chauth için tanunun oruç tutacağını ve o orucu kendi eliyle bozacağını söyler. tanu ise kalabalık bir yerde bunun imkansız olduğunu söyler. Nikhil ise bunu yapacağını söyler ve ona özel bir hediye vereceğini söyler. daha sonra odadan çıkar gider.  Bence pragya bebeğin gerçek babasının kim olduğunu karwa chauth festivalinde öğrenecek. Siz ne dersiniz bu konu hakkında?

Tanu ise aliayı arayıp duaya gitmemesini ve geri dönmesini ister. Ancak alia telefonu kapatmıştır ve ona ulaşamaz. Abhi odadan çıkar ve Dadıyı aramaktadır. Teyzesini görür ve ona dadıyu sorar. ancak o da görmediğini söyler. Teyze abhiye büyük ihtimal dadının abhiden bir şey sakladığını söyler. ondan şüphelenmiştir ve şüphelerinde haklı olduğu söyler. o sırada ronny onları dinlemektedir. chancahn ronny yakalar. ronie ise yüzüğünü aradğını onları dinlemediğini söyler. Diğer taraftan pragya eve gelmiştir. bulbul, purab ve dadı ise pragyayı ararlar ve ona kimse bilmeden oruç tutabilirsin derler. pragya ise bunun imkansız olduğunu söylesede dadı sert bir şekilde ona bu son kararımdır ve kimsenin öğrenmesine izin vermeden oruç tutmana izin veririz derler. Bakalım pragya ne yapacak? Ah Kalbim 106. bölüm özetini okumak için burada tıklayınız.

[kirmizitext]Ah Kalbim 105. bölüm Foto Galari[/kirmizitext]

AH KALBİM 106. BÖLÜM ÖZETİ İÇİN TIKLA

Ah Kalbim 2 Şubat 105 Fragmanı-Henüz Yayınlanmadı