Ah Kalbim 2 Aralık 44. Bölüm Özet ve Fragmanı-Pragya Düğün Esnasında Kaçar!


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 21:38
0

Ah Kalbim’de Pragya daha fazla dayanamaz ve tam düğün esnasında evden kaçar. Abhi ve Prub onu aramak için yola koyulur. İşler içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Ah Kalbim 2 Aralık Cumartesi 44. Bölüm Özet ve Fragmanı haberimizde. İyi seyirler. Orijinal: 173, 174, 175, 176. Özetlerimizi izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki süreç başlatılacaktır.

Sarla, Pragya’nın karşılaştığı sorunların farkında olarak Pragya ile evlenmeyi kabul ettiği için Suresh’e öfkelidir. Sarla Suresh ile konuşmaya karar verir ancak Bulbul onu durdurur. Daha sonra Bulbul Purab’a gider ve ona tüm konuyu bildirir. Bu arada Pragya, Suresh’in evine varır ve Suresh’e karşı oldukça kızgındır. Suresh ise hayatın geri kalanında onun nefretine katlanmak için hazır olduğunu söyler. Ancak Abhi gibi bir adama geri gitmesine asla izin vermeyecektir. Pragya eve geri döner ve işlerin şekillenme biçiminden dolayı üzgündür ve hemen sonra Abhi gelip onunla alay etmeye başlar. Düğün ‘dupatta’yı Pragya’nın etrafına koymaya devam ederek onu hayranlıkla izliyor. Daha sonra, Pragya’nın Suresh’le olan evlilik hazırlıkları başlar.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


Sarla, Pragya ile evlenmeyi kabul ettiği için Suresh’e öfkelidir ve ona bağırı. Öte yandan Suresh, Sarla’yı Bunu Pragya’nın kendi iyiliği için yaptığı konusunda ikna etmeye çalışır ancak Sarla onu dinlemeyi redder ve onu Pragya’nın hayatını mahvetmekle suçlar. O, kızının herhangi bir bedel karşılığında Suresh’le evlenmesine izin vermeyeceğini söyler. Bu arada, Pragya’nın evliliği için hazırlıklar tam hız devam etmektedir. Abhi’nin konuklarından biri bir tasarımcı ile birlikte gelir. Abhi, Pragya’ya düğün için hazır olmasını ister, ancak Pragya, Abhi’nin ona karşı davranışını gördükçe kötü olmaktadır. Daha sonra Abhi’nin konukları gelinin Pragya olduğunu görür ve Abhi ile Pragya’nın boşanacağı için üzgündür ve kendisi Pragya’nın ikinci evliliğine karşı tamamen aykırı görünmektedir. Daha sonra Abhi’nin ailesi Pragya’yla görüşmeye gelir ancak Abhi onları durdurmaya çalışır. Sarla nihayet Pragya’nın odasına varır ve onun kendisiyle birlikte eve gelmesini ister.

Suresh, Pragya ile evlenmek için Abhi’nin evine gelir ve bu arada, Pragya’yı evlenmekten alıkoyma umutlarının hepsi başarısız olduğu için Sarla ve ‘dadi’ üzülmektedir. Hemen sonra, Alia ve Mittali Sarla’yla alay etmeye başlarlar ve “dadi” ve Mittali, grup Suresh’i ağırlamak için oynamaya başladığında dans etmeye başlar. Bu arada Abhi Pragya’ya gider ve onu düğün için giydirir. Pragya üzüntüsünün derinliklerinde kaybolur ve Abhi’den düğününü durdurmasını ister. Abhi onu dinlemez ve bunun yerine Pragya’yı süsler, bir nevi düğüne hazırlamaya devam eder. Daha hızlı harılanması için tembihler ve odadan çıkar. Daha sonra, Abhi, ona evlilik çağrısı yapmak için Pragya’nın odasına tekrar gelir; ancak evden kaçtığını öğrendiğinde şok oldu.

Evlilik ritüellerinin başlaması için Pragya’nın aşağıya elemsi erekmektedir. Ancak Abhi Pragya’yı getirmek için yukarı çıkmış ve uzun süre gelmemiştir. Alia, Mitalli ve Tanu bu durum karşısında huzursuz olmaya başlamışlardır. Abhi Pragya’yi odasında bulamadığında şok olur ve aniden onun kaçtığı kanısına varır.  Daha sonra, Alia ve Tanu, Abhi’nin odasına gidip konu ile ilgili soru sorarlar ve Abhi, Pragya’nın kaçtığını söyler. Haberler ikisini şoke eder, ancak daha sonra bu haberleri alt katta daha fazla dram oluşturmak için kullanırlar. Pragya’nın ailesi olanları duyunca şok olur ve Suresh de bunu duyunca çok şaşırıyor. Daha sonra, Abhi ve Purab birlikte Pragya’yı aramaya başlarlar ve Purab arabada Pragya’yı ararken birkaç gün önce kendisine bir süikast girişiminde bulunulduğunu söyler ve Abhi şok olur.