Ah Kalbim 195. Bölüm Fragmanı 2 Mayıs Özeti


Güncelleme: 8 Şubat 2018 : 02:03
0

Ah Kalbim son bölümünde Abhi vurulmuş hastaneye getirilmişti. Purab’tan alınan kan sayesinde hayata dönen Abhi herkesi sevindirmişti. Ancak Pragya artık Abhi’nin hayatından çıkma kararı almıştır.


Ah Kalbim 3 Mayıs Özet 196. Bölüm Fragmanı


Ne zaman yakınlaşsalar Abhi’nin hayatının  tehlikeye girdiğini düşünen Pragya artık ondan uzak kalmaya karar vermiştir. Son kez Abhi’nin hastane odasına gider. Abhi kendinde değildir. Ona sarılır ve boynunda kalan magalsutrayı çıkarır ellerine bırakır. Ağlayarak odadan çıkar. Biji ne kadar uğraşsa da Pragya’yı kararından döndüremez.

Abhi kendine geldiğinde yanında kimse yoktur. Hemşire yakınlarına Abhi’nin kendine geldiğini söyler. Tanu ve Aliya Abhi’nin yanına giren ilk isimlerdendir. Abhi onlara Nikita’yı sorar. Aliya ve Tanu, Pragya’nın hiç gelmediğini korkup kaçtığını onu buraya Purab’ın getirdiğini söylüyor. Abhi ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyor. Dadi, Biji ve Sarla Pragya’nın nerede olabileceği hakkında düşünüyorlar ve akıllarına mabet geliyor. Mabete gittiklerinde Pragya’yı dua ederken buluyorlar. Hepsi birlikte Pragya’yı dönmesi için ikna etmeye çalışıyorlar ancak Pragya ilk kez bu kadar kararlı dönmeyecektir.

Dadi’nin aklına bir plan gelir. Purabı arar ve sessiz bir şekilde sadece onu dinlemesini söyler. Dadi heyecanlı heyecanlı konuşmaya başlıyor. Abhi’nin nefessiz kaldığını oksijen maskesi taktığını taktığını söylüyor. Bunların hepsi Pragya’yı Abhi’nin yanına götürebilmek için yapılmış bir numara. Dadi’nin planı işe yarar. Pragya çok korkar ve Abhi’nin yanına gitmeye karar verir.

Dadi, Sarla, Biji ve Dasi hastaneye geldiklerinde gülmeye başlarlar. Aliya Abhi’nin ölümden döndüğünü bu kadar komik şeyin ne olduğunu sorar. Dadi Abhi’nin hayat boyu ücretsiz hemşireye sahip olduğunu gözlerinin arkada kalmayacağı için mutlu olduklarını söyler. Pragya Abhi’yle ilgilenmeye başlar. Pragya ve Abhi şakalaşırken Tanu ve Aliya öfkeden küplere biner.

Abhi hastaneden çıkıyor ve evine geliyor. Pragya Abhi’yle bebek gibi ilgileniyor. Çoğu kez aralarında  duygusal ve romantik anlar yaşanıyor. Tanu ise bu durumdan çok rahatsız oluyor ve Pragya’dan hayatlarından çıkmasını istiyor. Pragya da,  o benim kocam sen bizim hayatımızdan çık diyor. Aradan zaman geçer. Pragya bir gün Abhi’ye çorba götürürken Tanu elinden alır ve kendisinin götüreceğini söyler. Pragya kendisinden önce çorbanın tadına bakmasını ister. Tanu çorbanın kokusundan bile rahatsız olur. Pragya önemli olan o çorbayı sevgiyle vermek olduğunu aksi takdirde kimsenin bunu içmeyi kabul etmeyeceğini söylüyor. İstersen şimdi çorbayı sen götür diyor. Fakat Tanu cesaret edemiyorum.

Tanu ve Aliya, Abhi’nin ellerinden kaydığını konuşurken Aliya yeni planlarından bahsediyor. Abhi’yi zor duruma düşürerek Tanu’ya evlenmek zorunda bırakacaktır. Tanu Dadi’nin içeceğine ilaç atıyor.

Ah Kalbim 195. bölüm özeti 2 mayıs fragmanı