Ah Kalbim 20 Kasım 31. Bölüm Özet ve Fragmanı-Tanu Dadı’ya Yakalanacak mı?


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 12:57
0

Ah Kalbim dizisi özetlerimiz ozee.com’un resmi internet sitesindeki orjinal dizinin bölüm özetlerinin ingilizceden çevirilmesi ile oluşmaktadır. Orjinal bölümler ile Kanal 7’deki bölümler arasında bazı bölüm farklılıkları olabilir. Kanal 7 dizinin bölümlerini sahneleri keserek oluşturmaktadır. Yaklaşık 85 dklık videolardan oluşan bölümler orjinal bölümlerle aynı gitmemektedir. Bunun takip edilmesi de oldukça güçtür. Bu yüzden çevirilerimizde dizinin orjinal bölümlerinden 4 tanesi birleştirmekteyiz.

Ah Kalbim 20 Kasım 31. Bölüm Özet ve Fragmanı-Tanu Dadı’ya Yakalanacak mı? Abhi Pragya’yı Tanu zannederek öpmeye çalışır. Tanu ise mumları yakar ve Abhi’yi Pragyayı öpmeye çalışırken görür. Tanu Abhiye öfkelenir ve mekandan çıkar. Abhi ise hemen peşinden gider, onu ikna etmeye çalışır ama başaramaz. Abhi daha sonra Pragya’nın yanına gider ve ona bağırmaya çalışır ama komik duruma düşer.

Pragya ise bu duruma üzülür. Abhi’nin kendi karısını Tanu’dan daha az düşündüğünden dolayı kırılır. Sonrasında Abhi Tanu’nun odasına gider ve eğlenceli hareketlerle onun gönlünü almaya çalışır ve başarır.

Dadı ve kuzenler Abhi ve Pragya’ya sürpriz yapmak için Abhi’yle görüşmeye gelirler. Abhi’nin odasına gitmeye çalışırlar, Dadı Pragya’yı görür ve ona Abhi’yi sorar. Pragya ise onları görünce şok olur ve Abhi’nin Tanu ile birlikte vakit geçirdiğinden onları odaya ulaştırmamaya çalışır.

Pragya  Abhi’’yi aramaya ve uyarmaya çalışır. Abhi Pragya’nın çağrısına cevap verir ama onunla tartışmaya başlar. Pragya Abhi’yi kendisi uyarmak için Abhi’nin odasına gitmeye karar verir. Dadı ve kuzenlerin kendisini aradığını ve odasına girmek üzere olduklarını söylerince şok olur. Abhi ve Pragya Tanu’yu saklamaya karar verirler.

Abhi ve Pragya Dadı ve kuzenleri atlatabileceklerini düşünürken bir anda kapının sesini duyarlar. Dadı ve kuzenler odaya girer ve Abhi’yi görmekten mutludurlar. Abhi’ye sürpriz yapmak için orda olduklarını söylerler.

Kuzenler ve Dadı Abhi ve Pragya ile konuşurken bir ses duyarlar. Pragya bir şey duymamış gibi onları kandırmaya çalışır. Ancak onlar çatıdan bir ses geldiğini söylerler ve oraya yönelirler. Ancak Pragya ve Abhi onları bir şekilde oyalar ve dikkatlerini dağıtır. Tabi o anlarda Tanu havalandırma deliğinden başka bir odaya düşer.

Tanu rampada model olarak yürümeyeceğini öğrendiğinde kan beynine sıçrar. Çok öfkelenir.  Onun yerini başka bir model almıştır. Tanu organizatörü tehdit eder ve şovu terk edeceğini söyler. Organizatör ise eğer böyle bir şey yaparsa buna karşı önlem alacağını söyler.

Bu arada Purab Sarla’nın porblemli olan evlilik evi ile ilgili bir avukatla konuşmaya çalışır. Bu sırada Abhi  model rampasında Tanu yerine Pragya’yı görünce şok geçirir. Tabi Tanu bunun altında kalmayacaktır. Pragya’dan bunun intikamını alacaktır.