Ah Kalbim 187. Bölüm Özeti 24 Nisan Fragmanı


Güncelleme: 4 Şubat 2018 : 03:56
0

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen dizisi Ah Kalbim’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. İşte Ah Kalbim 187. bölüm özeti ve 24 nisan fragmanı…


Ah Kalbim 25 Nisan Fragmanı 188. Bölüm Özeti


Dizinin son bölümünde Tanu ve Abhi’nin mehendi töreni devam ederken Aliya Pragya’yı evden atmanın yeni bir yolunu bulmuştur. Aliya şirketin muhasebecisiyle anlaşmış ve elindeki çekleri Pragya tarafından Abhi’ye imzalatmasını istemiştir. Pragya muhasebecinin isteği üzerine çekleri Abhi’ye imzalatmak için götürür. Abhi çekleri kontrol etmeden imzalar. Çünkü Pragya’nın hata yapmayacağını düşünmektedir. Aliya hemen harekete geçer ve Pragya’nın kendisini kandırdığını ona imzalattığı belgelerle üzerine mal geçirdiğini söyler.

İmzalanan kağıtlarda Abhi’nin vekaletini Nikita Araro üzerine devrettiğini gösterir. Pragya şoktadır ve böyle bir şey yapmadığını söyler. Abhi’de Pragya’nın böyle bir sahtekarlık yapmayacağından emindir ancak belgeler onu işaret etmektedir. Aliya Pragya’nın muhasebeciyle iş birliği yaptığını söylüyor. Muhasebeci kaçmaya çalışırken Abhi onu yakalıyor ve dövüyor.

Muhasebeci Pragya’yla iş birliği yaptığını belgeleri imzalatması karşılığında %10 kar vereceğini söylediğini söylüyor. Ancak onları Aliya’nın yakaladığını anlatıyor. Ayrıca Nikita’nın sanıldığı gibi Abhi hayranı olmadığını söylüyor. Muhasebeci paraya ihtiyacı olduğu için Abhi tarafından kandırıldığını yineliyor. Abhi ve Pragya ise şoktadır. Abhi hala Pragya’nın böyle bir şey yapmayacağını tekrarlıyor. Aliya ise belgeleri gösteriyor Pragya’nın hapse gireceğini söylüyor.Biraz sonra içeri polis giriyor. Dadi polis çağırdığı için Aliya’ya kızar. Aile meselelerini kendi içlerinde çözebileceklerini söyler. Polis Pragya’yı götürürken Pragya Abhi’nin elini tutar ve suçsuz olduğuma inanıyor musun diye sorar. Abhi sessiz kalır.

Purab Aliya’yı azarlamaya başlar ve tam ona tokat atacakken Abhi durdurur. Abhi kafasının çok karışık olduğunu söyler ve odasına çıkar. Abhi alkol şişesini alır ve içmeye başlar. Bu sırada Pragya’nın ona içki içmeyi bırakması gerektiğini yoksa onu Dadi’ye söylemekle tehdit ettiği anları hatırlar ve alkol şişesini kırar. Pragya’nın yaptığı iyilikleri hatırlar ve ona sahip çıkmadığı için kendine kızar. Pragya’yı ziyaret etmek için karakola gider. Pragya seni inandırmak için bir kanıtım yok ama benim suçsuzluğumu kalbinde hissedebilirsin diyor.

Ah Kalbim 24 nisan özeti 187. bölüm fragmanı