Ah Kalbim 185. Bölüm Özeti 22 Nisan Fragman


Güncelleme: 3 Şubat 2018 : 04:48
0

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Ah Kalbim 185. bölüm özeti ve tüyolarıyla tekrar sizlerleyiz. Dizinin son bölümünde Pragya Abhi sayesinde ölümün eşiğinden dönmüştür. Aliya ve Tanu’nun bundan sonraki planı ne olacak?

Tüm bunlar yaşanırken Pragya için endişelenen Sarla ise onu takip etmiş ve Pragya’nın Abhi’nin sekreteri olduğunu öğrenmiştir. Dadi Pragya’nın Sarla’dan gerçekleri gizlemesine kızmıştır. Dadi Pragya’dan tekrar hayatlarına dönmesini iter. Pragya kabul eder fakat Sarla çok tedirgindir. Pragya ve Dadi eve gelirler ve gördükleri manzara karşısında çok şaşırırlar. Tanu ve annesi evde onları beklemektedir. Ayrıca yanlarında Pandit’te vardır. (din görevlisi) Aliya onlara Tanu ve Abhi’nin 5 gün içinde evleneceklerini söyler. Pragya ve Dadi şoktadır. Dadi hemen Abhi’nin yanına gider ve neler olduğunu öğrenmek ister. Abhi eve geldiğinde Tanu ve annesini evde gördüğünü, Tanu’nun annesinin aniden rahatsızlandığını ve son arzusunun kızının evlendiğini görmek olduğunu söyledi der. Abhi yeni oyuna gelmiştir.

Dadi aşağıya iner ve bu evliliği kesinlikle onaylamadığını söyler. Aile Pandit’e saygısızlık yapmamaları gerektiğini Kundiliden sonra karar vereceklerini söyler. Dadi ise asla eşleşmeyecek bir kundili yapmayı düşünür. Tanu Abhi’ye sarılır ve çok mutlu olduğunu söyler. Mehendi ve Saanget olduktan sonra evleneceklerini söyleyince Abhi çok acele olduğunu söylüyor. Tanu ise ailesinin sağlığı için olduğunu tekrarlıyor.

Abhi Pragya’ya mehendilerinin olacağını söyler. Pragya çok üzgündür Sarla ve Biji’ye sarılarak ağlar. Purab ise yine iş başındadır. Abhi’nin bir hayranıyla konuşur. Kız gece klubünde yaşanan tüm olaylara tanık olduğunu, söyleyince onu mehendiye davet eder ve tüm bunları orada anlatmasını söyler.

Pragya ise inadına eve doktor çağırır ve Tanu’nun annesini izlemesini ister. Tanu ise bunun annesinin psikolojisini bozduğunu söyler. Abhi neden böyle bir şer yaptığını söyleyince Tanu’nun annesinin zor anlar yaşadığını ve sürekli doktor gözetimi altında olması gerektiğini söyler. Abhi Pragya’ya hayran olduğunu onunla gurur duyduğunu söylüyor.

Purab’ın davet ettiği kız Mehendiye gelmiştir. Ve her şeyi açık açık anlatır. Aliya’nın Abhiye zorla alkol aldırdığını Tanu ile dans ederken fotoğraflarını Aliya’nın çektiğini ve onları basına sızdırdığını anlatır. Duydukları karşısında şaşıran Dadi ve Tanu ve Aliya’ya çıkışır. Abhi ise gerçekleri birde Aliya’dan dinlemek ister.

Ah Kalbim 185. bölüm 22 nisan özeti