Ah Kalbim 184. Bölüm Özeti 21 Nisan Fragman


Güncelleme: 3 Şubat 2018 : 03:45
0

Ah Kalbim 184. bölüm özetiyle tekrar sizlerleyiz. Dizinin son bölümünde Aliya Pragya için kiralık katil tutmuştu. Kiralık katil hedef şaşırtmak için Dadi’yi aramış Abhi’yi öldüreceğini söylemiştir. Bunun üzerine Purab Abhi’yi korumaları için eve polis getirmiştir. Herkes Abhi’nin öleceğini düşündüğü için gözler onun üzerindedir.

Kiralık katil de Dusehhra kutlamalarının yapıldığı Mehraların evine gelmiştir. Aliya katilden işini temiz ve sorunsuz yapmasını ister. Pragya’yı ev dışında bir yerde öldürmesini ister. Kiralık katil ben yaptığım işi temiz yaparım der. Ayrıca herkes Abhi’nin öleceğini düşündüğü için işinin çok kolay olduğunu söyler. Pragya ise Abhi’nin peşini bırakmıyor sürekli yakınlarda dolaşıyordur. Tanu durumdan rahatsız olur ve kendisiyle zaman geçirmesini ister. Abhi’de Pragya’da biraz zaman ister ve Tanu’yla dolaşmaya başlar.

Abhi’nin Ravana bakınca birden gözleri kararır geçmişi hatırlamaya başlar. Pragya onun travma geçirmemesi için zihnini meşgul eder. Pragya hala Abhi’yi takip eder. Abhi rahatsız olur ve yanından uzaklaşmasını ister. Pragya ise Abhi’ye zarar gelmesinden korktuğu için yanından ayrılmıyor. Pragya birinden şüpheleniyor ve Abhi’nin yanına koşuyor. O sırada yüzünde kırmızı lazer ışığı hissediyor Abhi’ye dikkatli olması gerektiğini söylüyor. Katil hedef alıp tetiğe bastığı anda Pragya ve Abhi ondan önce yere yatar. Ortalık karışır fakat ortada hiç bir delil olmadığı için Pragya’nın hayal gördüğünü söyler.

Pragya Abhi’nin sayesinde ölümden kıl payı kurtulmuştur. Aliya katili arar ve bir an önce bu işi bitirmesi gerektiğini söyler. Katil Pragya’yı öldürmenin önündeki tek engelin Abhi olduğunu söyler. Fakat bugüne kadar hiç bir işi yarım bırakmadığını mutlaka Pragya’yı öldüreceğini söyler. Ayrıca bu defa kaç kişinin ölmüş olacağının onu hiç ilgilendirmediğini ekler.

Dadi ise Abhi’ye bir şey olmasından çok korkuyor. Tanu’ya bu olayı siz mi planladınız diye soruyor. Tanu ise her şeyden Pragya’nın sorumlu olduğunu, Abhi’nin hayatına girdiğinden beri hayatının tehlikede olduğunu söylüyor. Abhi Ravan’ın yakılma zamanı geldiğini söylüyor.

Purap’ta çok tedirgindir ve sürekli etrafı kolluyor.Bahçede dolaşan adamlar dikkatini çekiyor. Çiçek buketinin içine bomba yerleştirdiğini görüyor ve adamı dövmeye başlıyor. Bu sırada katilin iş birlikçisi geliyor ve Purab’ın kafasına sopayla vuruyor. Bir çocuk gelir ve Abhi’ye bomba yüklü buketi verir. Abhi teşekkür eder alır.  Aliya buketi Pragya’ya vermesini söyler. Abhi buketi arabaya koyması için Pragya’ya verir. Tam bu sırada Purab kendine gelir ve çiçekte boma olduğunu Abhi’ye söyler. Abhi Nikita diye bağır ve ona doğru koşar elinden demeti alır Ravana doğru atar. Ravan ateşini böylece bomba yakmış olur.

Ah Kalbim 184. bölüm 21 nisan özetinde oldukça heyecanlı ve entrika dolu sahnelere tanık olduk.