Ah Kalbim 181. Bölüm Özeti19 Nisan Fragmanı


Güncelleme: 3 Şubat 2018 : 06:00
0

Ah Kalbim 181. bölüm devamıyla tekrar sizinleyiz. Dizinin son bölümünde Abhi Aliya’ya evlenme teklif etmiş ve Pragya’da buna şahit olmuştur. Hayatının en büyük üzüntüsünü yaşayan Pragya artık işe gitmeyecek ve Abhi’yi tamamen hayatından çıkaracaktır.


Ah Kalbim 20 Nisan 182.Bölüm Özeti


Abhi aynı gece rüyasında Nikita’yı görür. Yanından ağlayarak uzaklaşıyordur. Abhi rüyadan çok etkilenir ve Nikita’yı arar. Pragya ise Abhi’nin sadece hatıralarıyla yaşamak istiyor. O sırada Abhi’nin çağrısını görüyor fakat açmıyor. Abhi ise saat geç olduğu için açmadığını düşünüyor. Aliya Abhi’nin yanına gelir ve gece neler yaşandığını anlatır. Abhi evlenme teklif ettiğini Tanu’nun da hemen kabul ettiğini söylüyor. Aliya çok mutlu olduğunu bunu en kısa zamanda büyük bir partiyle herkese duyurmaları gerektiğini söylüyor. Abhi bu ne hız önce birbirimizi tanıyalım der. Fakat Aliya Tanu’nun onurunun kırıldığını kariyerinin tehlikede olduğunu bir an önce partinin yapılması gerektiğini söylüyor.

Pragya ise Abhi ve Tanu’yu yan yana görmeye tahammül edemeyeceği için işe gitmeme kararı alıyor. Abhi ise evlenme kararını Dadi’ye nasıl açıklayacağını düşünüyor ve tepkisinden çok korkuyor. Aliya o işi bana bırak dese de Abhi Nikita ile Dadi’yi ikna edebileceğini düşünür. Pragya’yı tekrar arıyor. Fakat Pragya çağrıyı görüyor ve yine açmıyor. Abhi Pragya’nın evine gitmeye karar verir.  Hem ondan özür dileyip hem de Dadi konusunda yardım isteyecektir.

Sarla ise Pragya’nın işe gitmediğini görür ve nedenini merak eder. Pragya’da patronun iş için yurt dışında olduğunu kendisinin de bu nedenle izinli olduğunu söyler. Biraz sonra Biji Pragya’nın yanına gelir ve gazetede çıkan haberi gösterir. Abhi’nin bir komploya kurban gittiğini söyler. Pragya resimleri görür ve Abhi’nin oyuna geldiğini anlar. Onun yanına gitmek için evden çıkar.

Abhi’de Pragya’nın yanına gelmek için işten çıkarken Aliya yanına gelir. Nereye gittiğini sorar. Nikita’nın yanına gideceğini söyler. Aliya ise Nikita’nın işten ayrıldığını söyleyince Abhi anlam veremez ve lavaboya gider. Bu sırada Pragya’da gelmiştir. Abhi lavabodan çıkınca Pragya’yı görür ve neden işten ayrıldığını sorar. Pragya’da öyle bir şey olmadığını söyler. Peki telefonlarımı neden açmadın deyince çok yorgun olduğunu eve gelir gelmez uyuduğunu söyler.

Abhi Pragya’dan Dadi’yle konuşmak için yardım ister. Pragya aile konularının onu ilgilendirmediğini söylese de Abhi onu zorlar. Birlikte Dadi ile konuşmaya giderler. Pragya tüm olanları Dadi’ye anlatır. İçeriden ses gelmediğini duyan Abhi içeri girer. Onlar odadan çıktıktan sonra neden konuşmadığını soran Dasi, Dadi’den bekle ve gör cevabını alır.