Ah Kalbim 181. Bölüm Fragmanı 19 Nisan Özet


Güncelleme: 2 Şubat 2018 : 05:05
1

Ah Kalbim 181. bölüm özetiyle tekrar karşınızdayız. Dizinin son bölümünde Abhi Tanu’ya evlenme teklifi etmeye karar vermiş ve gerekli organizasyonu yapması için Pragya’yı görevlendirmişti. Hiç bir şeyden haberi olmayan zavallı Pragya büyük bir özenle mekanı hazırlar. Aliya Pragya’nın yanına gelir ve ne yaptığını sorar. Pragya ise Abhi’nin ondan terası süslemesini istediğini söyler. Aliya Pragya’nın yaşayacağı hayal kırıklığını düşünüp mutlu olur. Biraz sonra Tanu’yu da yanına alarak uzaktan Pragya’yı izlerler. Aliya Pragya’nın onlar için çalıştığını söyleyip eğlenirken onları Mitali dinliyordur. Mitali yanlarına gelir ve her şeyi anlatacağını söyler. Aliya susmazsa onu mahvedeceğini söyler fakat Mitali onlardan korkmadığını söyleyerek uzaklaşır.

Biraz sonra Pragya’nın yanına Abhi gelir elinden tutar ve ona seni seviyorum der. Pragya şok içindedir. Abhi’nin gözlerinde kendini kaybeder. Pragya yaşadığı şoku atlatamadan Abhi ona alıştırma yaptığını söyler. Pragya şaşkındır. Abhi aşağıya inerken Aliya ona evlenme teklif etmeyi unutma der. Abhi teklifi senin için yapıyorum der ve terasa gelir.

Pragya ise evine gitmek üzere yola çıkar. Bu sırada onu Aliya durdurur ve Abhi’nin mekanı beğenmediğini kontrol etmesi gerektiğini söyler. Aliya’nın tek amacı Abhi’nin Tanu’ya evlenme teklif ettiğini Pragya’nın görmesini sağlamaktır. Tamda istediği gibi olur. Pragya yukarı çıktığında Abhi’nin Tanu’ya kırmızı bir gülle evlenme teklif ettiği ana şahit olur ve büyük hayal kırıklığı yaşar.

 

Tanu hayatının en mutlu anını yaşamaktadır. Mutluluktan ayakları yerden kesilen Tanu bu anı yıllardır bekliyordum deyince Abhi şaşırır ve nasıl olur daha bir kaç gündür tanışıyoruz der. Tanu hemen lafı değiştirir ve ben senin yıllardır hayranınım der.

Pragya ise hayalleri yıkılmış bir vaziyette eve gelir. Onu üzgün gören Biji ne olduğunu sorar. Pragya Abhi’nin Tanu’ya evlenme teklifi ettiğini anlatınca Biji Tanrı’nın her şeyi düzelteceğini söyler.

Pragya’nın hayal kırıklığına uğradığı darmadağın olduğu bir bölümü geride bıraktık. Peki bundan son neler olacak? 

Ah Kalbim 181. bölüm özeti, Ah Kalbim 19 nisan  neler olacak, Ah Kalbim 181. bölüm 19 nisan özeti sorularının yanıtını sizlerle paylaştık.

 

1 YORUM

Comments are closed.