Ah Kalbim 180. Bölüm Özeti 18 Nisan Fragman


Güncelleme: 1 Şubat 2018 : 02:55
0

Geniş izleyici kitlesine sahip diziler arasında yer alan Ah Kalbim, tüm heyecanıyla devam ederken dizinin son bölümünde Abhi Pragya’yı asistanı olarak ev halkıyla tanıştırmıştır. İşte Ah Kalbim 180. bölüm özeti 18 nisan fragmanı…

Ah Kalbim son bölümde Dadi Pragya’yı karşısında görünce çok şaşırmış aynı zamanda üzülmüştü. Abhi’nin sağlığından tedirgin olan Dadi Pragya’yla konuşurken ikisi de ağlamaya başlamıştı. Pragya Dadi’nin yanından ayrılırken evde geçirdiği güzel günleri düşünür ve duygulanır. Tamda bu sırada Aliya gelir kolundan sertçe çeker ve neden burada olduğunu sorar. Abhi’nin onu hatırlamadığını eğer onun sağlığını düşünüyorsa bu evden gitmesi gerektiğini söyler.

Evdeki kimsenin onu istemediğini eğer Abhi’nin sağlığına bir zarar gelirse onu ve ailesini mahvedeceğini söyler. Pragya hiç bir şeyi isteyerek planlamadığını onu sadece kaderin yönlendirdiğini söyler. Bu sırada Abhi’nin sesini duyar. Abhi Robin’den kıyafetlerini istiyor. Pragya kendisinin vereceğini söyler ve Abhi’nin tüm isteklerini eliyle koymuş gibi bulur ve verir. Abhi çok etkilenir ve bunu nasıl yaptığını sorar. Pragya ise Robin’den daha önce bilgi aldığını söyler. Dadi’nin Pragya’ya neden bu kadar sert olduğunu merak eden Dasi onunla konuşur. Dadi, Pragya için endişelendiğini Aliya ve Tanu’nun ona zarar vermesinden çekindiği için böyle davrandığını söyler.

Aliya ise yeni planların peşindedir. Melek yüzlü şeytan! Aliya Abhi’yi Tanu için düzenlenen bir partiye davet eder. Pargya Abhi’nin kahvesini odaya getirir. O sırada oda da olan Tanu Pragya’nın ayağına basar Pragya refleksle bağırır. Abhi nsesi duyunca arkasını döner ve ne olduğunu anlamaya çalışır. Bu sırada Tanu Pragya’ya eğilir ve sahte bir özür diler. Amacı ona eziyet etmektir.

Aliya partide Abhi’yi beklerken onun Pragya’yla geldiğini görür ve sinirlenir. Abhi’nin yanına gelir ve partiye neden sekreterini getiriyorsun diye çıkışır. Onun partideki üst sınıf insanlardan sıkılacağını ve gitmesi gerektiğini söyler. Abhi Aliya’ya hak verir ve Pragya’yı gönderir. Fakat Pragya Aliya’yı tanıdığı ve yine bir plan peşinde olduğunu tahmin ettiği için çıkışta Abhi’yi bekler. Abhi içeri girer girmez hayranları etrafını sarar.  Biraz sonra salona Tanu girer ve herkes hayran hayran ona bakar. Aliya Abhi’ye sürekli Tanu’dan bahseder. Abhi o kadar çok alkol alır ki Tanu’yla ateşli bir dans gösterisi yapar. Bu sırada Pragya içeri girer ve onları o halde görür. İçkinin etkisiyle ayakta duramayan Abhi gitmeye karar verir çıkışta onu bekleyen Pragya ona yardım eder ve arabaya bindirir.

Eve geldiklerinde Pragya onu yatağına yatırıyor ve duygusal anlar yaşanır. Sabah Dasi’nin çığlık eslerine uyanan Abhi neler olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Abhi’nin dün gece Tanu ile yaptığı ateşli dansın resimleri gazeteye düşmüştür. Dasi bunu bize nasıl yaptın diye Abhi’ye çıkışır. Abhi resmi görür fakat alkolün etkisiyle hiç bir şey hatırlamadığı için bu adam ben değilim der. Abhi Aliya’nın yanına gider ve gce neler olduğunu anlatmasını ister. Aliya resimlerde gördüklerinin doğru olduğunu Tanu’yla dans ettiğini hatta Tanu bırakmak istediğinde kendisinin engel olduğunu anlatır. Tanu’nun dün geceden beri ağladığını ailesine karşı onurunun zedelendiğini çok zor duruma düştüğünü söyler. Tek çarenin Tanu ile evlenmesi olduğunu ekleyince Abhi şoka girer.

Pragya ise Abhi’nin evine gelmiştir fakat kahvaltı saati olmasına rağmen ortalıkta kimse yoktur. Pragya Abhi’nin yanına geldiğinde Aliya ile konuştuklarını görür. Aliya Pragya’dan kapıyı kapatmasını ister. Tanu ile evlenmeleri gerektiğini başka çarelerinin olmadığını tekrarlar. Aliya Abhi’yi Tanu’nun yanına götürür onları Tanu’nun annesi karşılar. Kızının namusuyla oynadığını söyler. Aynı şeyin Aliya’nın başına gelse ne yapardın diye sıkıştırınca Abhi gerçekten evlenmekten başka yol olmadığını düşünür.

Aliya Abhi’den Tanu’yu güzel bir ortamda istemesini söyler. Bu sırada Pragya’nın hiç bir şeyden haberi yoktur. Aliya Pragya’nın durumu öğrenmemesi için başka işlerle meşgul olmasını sağlar. Abhi Pragya’yı çağırır ve ondan güzel bir ortam hazırlamasını ister. Pragya nedenini sorduğunda kendisi için olduğunu söyler ve Pragya’ya 3 saat verir.

Abhi ve Tanu’nun ateşli dansını kayda alan Aliya görüntüleri nasıl kullanacak? Aliya’nın bundan sonraki planı ne? Ah Kalbim 180. bölüm özeti yine heyecanlı sahnelerin bolca olduğu bir bölümdü.

Ah Kalbim 180. bölüm özeti 18 nisan fragmanı