Ah Kalbim 18-19 Aralık 60. 61. Bölüm Özet ve Fragmanı


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 09:01
0

Ah Kalbim 18-19 Aralık 60. 61. Bölüm Özet ve Fragmanı sizler için haberimizde. Ah Kalbim’de bugün bir çay satıcısı Abhi ve Pragya2ya yardım eder. Bu haberimizde Ah Kalbim 18 Aralık Pazartesi 60. bölüm özeti ile Ah Kalbim 19 Aralık Salı 61. bölüm özeti yer almaktadır. 233-Abhi ve Pragya, Neel ve adamlarını geçip gittiler. Alia, Tanu’ya, birkaç dakika sonra herkesin Pragya’nın öldüğünü öğrenmesini ve aksi halde kutlamaya başlamamasını söyler. Tanu, Alia’yı rahatlatır ve ona Bulbul’u Purab’ın hayatından çıkarmayı hala başaramamış olduğunu ve dolayısıyla çok yakında kutlamaya başlamayacağını söyler. Diğer yandan Bülbül, annesine kaçıranların kendisine talebinde bulunduğu iddia eder ancak Abhi’nin kendisine uyku hapları verdiğini ve kaçırma yerine gittiğini söyler.

234-Abhi ve Pragya ormandan çıkış yolunu bulmaya çalışıyorlar. Bu arada memurlar Purab’a kendisinin ve ekibinin Neel ve adamlarını bulmaya çalıştığını söylediler, ancak bunu yapmadılar. Bulbul, nişanlısı Purab’a sakin kalmasını ve meseleyi idare etmesini ister. Alia, Tanu’ya yüklenicinin bulunduğu yer hakkında hiçbir ipucu olmadığını ve kardeşi Abhi’ye bir şey olmasına izin vermeyeceğini söyler. Suresh Abhi’nin evine geliyor ve onu gören Abhi’nin ailesi öfkeleniyor. Suresh, ‘Kumkum Bhagya’nın gazetelerini Pragya’nın annesine teslim eder ve davayı kazandıklarını söyler. Daha sonra Neel’in adamları bir yol bulur ve ona Abhi ve Pragya’nın kaçmış olabileceğini söyler.

235-Abhi’nin büyükannesi Pragya’nın annesini çağırır ve ona Abhi’nin onu çağırdığını ve çok yakında geri döneceğine söz verdiğini söyler. Bunu dinleyerek, Pragya’nın annesi biraz duygusallaşıyor ve Abhi’nin büyükannesine şu anda ‘Holi’yi sonuna kadar kutlayacaklarını söylüyor. Öte yandan, Abhi ve Pragya orman dışına çıkıyor ve bir ‘dhaba’ ya ulaşıyorlar. Orada bulunan insanlar onu tanır ve onu omuzlarında kaldırırlar. Abhi kalabalığa uğramayı ve ayrılmayı dener ancak başarısız olur. Daha sonra Tanu, Pragya’nın hala hayatta olduğunu öğrenir ve Aliya’ya Pragya’yı hayatlarından atmak için ne yapması gerektiğini sorar.

236-Neel Bulbul’un yüzüne renk uygulamaya çalışıyor, ancak Purab onu durduruyor. Purab, Neel’e Bulbul’un nişanlısı olduğunu söyler ve bu nedenle yalnızca kendisinin onun yüzünde renk uygulamaya hakkı vardır. Neel, Bulbul’un yüzüne renk uygular ve onu sarar. Bu görüş Neel’i rahatsız ediyor ve Purab’dan intikamını almak istiyor. Bu arada Abhi ve Fugy (Pragya) sarhoş olur ve garip tavırlar sergilemeye başlarlar. Öte yandan, Tanu Alia’ya Purab ve Bulbul’un birbirlerini işaret ettiğini söyler.

237-Neel Bulbul’u arıyor ve Bulbul’un odası olduğunu tahmin eden bir odaya kadar yürüyor, ancak kapıyı açtığında sarhoş bir devlet olan Purab ile Bulbul’u bulduğu zaman şaşırıyor.  Bir parça bez alır ve Bulbul’un suratını örter. Neel’in örttüğü kadın Bulbul değil, Aliya’ydı. Aliya, Neel’i tokatlamakta ve onu sorgularken sesi duyan Bulbul’la birlikte evin üyeleri Bulbul’un odasına gelirler. Alia ise Neel’i bir perde arkasına gizlemek ister. Bu arada, Neel’in adamları Abhi ve Pragya’yı takip edip yakalarlar.

238- Neel, ipin kullanarak kenardan tutarak Pragya ve Abhi’yi tehdit etmektedir. Pragya’ya diz çökmesini ve sonra özür dilemesi için kendisinden başka bir şey yapmamasını ister, aksi takdirde Abhi’yi yere indirir. Çaresiz bir Pragya diz çöker ve Abhi’yi özgür bırakmak için Neel’den özür diler. Gösterinin tadını çıkaran Neel, önemli birisinin onunla buluşmaya geldiğini bildiren haydutlarından biri tarafından uyarılır. Neel daha sonra önemli kişiyle buluşmaya gider ve orada Aliya’yı bulur. Neel, Aliya’ya buraya geleceğini zaten bildiğini ve şimdi iki kişi yerine üç kişiyi öldüreceğini söyler. Aliya konuşmaya başlar ve Neel’e karakolda altı kişiden ayrıldığını ve çağrısını beklediğini söyler ve on dakika içinde telefon etmezlerse polis karakoluna başvuracağını söyler.

239- Neel, Abhi’yi ve Pragya’yı tehdit altında tutmaya devam ederek onları öldüreceklerini söylüyor ancak korkusuz Abhi, Neel’ın hakkından gelir. Selamdan sonra Neel alkol içmeye gider ve birdenbire bir fikir aklına gelir. Daha sonra Abhi’yi bir başkasının eliyle öldürmeye ve polis tarafından yakalanmamaya karar verir. Neel daha sonra Abhi’ye ve Pragya’ya gider ve Abhi’ye bir hikaye anlatır ve ona kendisini öldüreceğini ve polislerden de kaçırılacağını söyler. Neel daha sonra Pragya’ya bir tabanca tutturup Abhi’yi vurmaya zorladı.

240-Pragya tarafından yanlışlıkla vurulan Neel ambulansa bindirilir. Öte yandan, Neel’in haydutları Abhi ve Pragya’ya koşarlar. Hem Abhi hem de Pragya’yı vurmak için tabancalarını sarılırlar. Haydutlardan biri onları durdurur ve onlara Neel’in kendisinin Abhi ve Pragya’yı öldürmesi gerektiğini söyler. Abhi ve Pragya’yı birbirine bağlarlar ve yerleri korumaya başlarlar. Muhafızlar yerleri korurken, bir çay satıcısı kimlerin çay içtiğini sorar. Neel’in adamları her şeyden habersiz çaylarını içmeye başlarlar. Çay satıcı daha sonra odaya girer ve Abhi ve Pragya’yı serbest bırakır.