Ah Kalbim 173. Bölüm Özeti 11 Nisan


Güncelleme: 30 Ocak 2018 : 04:18
0

Ekranların sevilen günlük dizisi Ah Kalbim son bölümde Pragya ve Abhi’nin yakınlaşma hikayesini sizlerle paylaştık. İşte Ah Kalbim 173. bölüm özeti 11 nisan gelişmeleriyle yine sizlerle birlikteyiz.


Ah Kalbim 12 Nisan Özeti 174. Bölüm Fragmanı


Ah Kalbim 172. bölümde Abhi, Pragya’yı evine kadar kucağında getirmiştir. Sarla ve Biji karşılarında gördükleri manzara karşısında şok geçirirler. Pragya durumu Sarla’ya anlatır. Sarla ve Biji çok sevinirler. Ve Abhi’nin biraz daha evde kalması için plan yaparlar. İçeri geldiklerinde Abhi, onlara gitmesi gerektiğini söyler. Fakat Sarla ve Biji gelmek senin elinde fakat gitmen bizim elimizde diyerek onu öğle yemeğine davet ederler. Pragya bunun iyi bir fikir olmadığını düşünür fakat Abhi kalmayı kabul eder. Biji ve Sarla Abhi’nin en sevdiği yemekleri hazırlar. Abhi yemekleri keyifle yerken bunları daha önce yemiş gibiyim der. Biji, Abhi’ye çok hayran olduğunu bu yemekleri sevdiğini çok önceden bildiğini söyler.

Tanu ve Aliya hayal kırıklığı içinde evlerine dönmüşlerdir.  Abhi ve Pragya’nın resimlerini sitede gören Aliya çok sinirlenir ve menajerinin yanına gelir. Bu resmi neden yüklediğini sorar. Derhal kaldırmasını ister. Menajer ise resmi koymasını Abhi’nin istediğini söyler. O ana kadar fotoğrafın eski olduğunu düşünen Aliya, eğer fotoğraf yeniyse Pragya ve Abhi’nin tanışmış olabilir diye düşünüyor.

Abhi kendi evine geldiğinde karnının tok olduğunu bir hayranının evinde çok güzel yemekler yediğini söyler ve odasına çıkar. Aliya ise Abhi2nin yanına gelir ve hangi hayranının evinde olduğunu sorar. Abhi hatırlamadığını söyleyince Aliya rastgele isimlerle hatırlatmaya çalışır ve araya Pragya’nın ismini de sıkıştırır. Abhi hatırladım Nikita der. Benim en büyük hayranlarım diye ekler.

Ertesi gün Biji Pragya”ya bugün işe gitmemesini söyler. Pragya arar ve izin alır. Bu sırada Sarla’nın evine Aliya gelir ve Pragya’nın çalışıp çalışmadığını sorar. Bu sırada içeriden Pragya’nın sesi gelir ve Aliya Pragya’nın evde olduğunu öğrenir. Tehditler savurarak evden ayrılır. Abhi ise iş yerine geldiğinde aynı kahveden ister. Sara ona kahve getirir fakat Abhi beğenmez azarlar ve geri gönderir. Bu sırada Aliya gelir ve Abhi’nin neden kahveyi beğenmediğini sorar. Tadına bakar ve kahvenin güzel olduğunu söyler. Sarla ise kahveleri resepsiyonist kızın yaptığını fakat bugün izinli olduğu için gelmediğini söyler. Aliya kızın ismini sorduğunda ise Pragya olduğunun öğrenir.

Tedavi için Pragya’nın evine gelen doktor bir müddet ayakta durmamasını böylece kısa sürede iyileşeceğini söyler. Pragya Purab’la buluşur ve birlikte kahve içmeye giderler. Pragya kahvesini içerken aynı zamanda bir kağıda şiir yazar. Purab hesabı ödemeye gittiğinde Pragya’nın şiir yazdığı kağıt rüzgardan uçar ve bir adamın sırtına yapışır. Bu adam Abhi’dir. Abhi kağıdı Pragya’dan önce alır ve  şiiri sesli sesli okur. Pragya çok utanır. Abhi  çok güzel bir şiir olduğunu söyler. Tamda bu sırada Aliya, Pragya ve Abhi’yi yan yana görür ve onlara doğru gelmektedir. Pragya Abhi’den şiiri vermesini ister ve kağıdı almaya çalışırken Abhi’nin kucağına düşer. Birbirleriyle uzun süre bakışırlar.

Purab ise döndüğünde Pragya’yı masada göremez ve endişelenir. Garsona masada oturan bayanın nereye gittiğini görüp görmediğini sorar.

Ah Kalbim 173. bölüm özeti 11 nisan