Ah Kalbim 17 Aralık 59. Bölüm Özeti Fragmanı


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 08:57
0

Kanal 7 ekranlarında Kumkum Bhagya yine heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Ah Kalbim 17 Aralık 59. Bölüm Özeti Fragmanı bugün Abhi ve Pragya Neil2in elinden kurtulmaya çalışacaklar. Kaldıkları kulübe ateşe verilir, bakalım çiftimiz kurtulabilecek mi?

Neel, Abhi’nin alnına bir silah yerleştirir ve hayatını dilenmesi için ona yalvarmasını ister. Abhi, Neel’i şoka uğratır ve hayatını kaybetmekten hiç korkmadığını ve onu vurmasını Neel’e söyler. Diğer taraftanj Raj’ın karısı içeri girer ve Alia ve Tanu’ya, onlarla paylaşacağı bir takım haberlere sahip olduğunu söyler. Alia ve Tanu, Raj’ın karısına onun yeni haberleri ile ilgilenmediklerini ve ayrılmalarını istediklerini söylerler. Öte yandan Abhi, Neel’i kandırır ve silahını çalar.

Neel’in adamları ona polis teşkilatının kendilerini aradıklarını ve en kısa sürede bulundukları mekanı terk etmeleri gerektiğini söyleyler. Neel, adamlarına Abhi’yi ve Pragya’yı mümkün olan en kısa sürede başka bir mekana götürmelerini ister. Bu arada Alia ve Tanu senaryonun tamamını öğrenirler. Alia Tanu’ya, Abhi’yi asla kabul etmeyecek şekilde düşünmeyi bırakması gerektiğini söyler. Daha sonra Bulbul Purab’dan onu kaçırma noktasına götürmesini ister. Ancak Purab Bulbul’un gitmesine izin vermez.

Neel’in adamları Abhi ve Pragya’ya çok yakında öldürülüleceklerini söyler. Neel, adamlarına Abhi ve Pragya’yı bağladıkları noktaya ateş etmelerini söyler. Bu arada polis memurları Purab’a bütün fabrikayı aradıklarını ancak Abhi ve Pragya’yı bulamadıklarını söyleyler. Polis memurları, Abhi ve Pragya’nın adam kaçırma haberi almak için bir fikir önerirler. Öte yandan Alia, büyükannesine rahatlamasını ister ve ona Abhi’nin polis memurlarıyla olduğunu ve Pragya’yı geri getireceklerimi söyler.

Neel adamlarının horlamaya başladığını görür ve öfkelenir. Neel öfkesinin arasından adamlarına, uyku için para ödemediğini ve kulübeyi hemen ateşe vermelerini ister. Bu arada, Alia gelip Bulbul ve Purab’ı uyandırır. Purab, büyükannesine Abhi’yi hayatının bedeli karşılığında bile kurtaracağını söyler. Öte yandan, Abhi uyanır ve kendisini ateşin yanında görür. Her nasılsa halını çözdü ve Bulbul’u uyandırdı. Abhi kaçmaya çalışırken, kendisini durduran ve Pragya’nın kaçmasını sağlayan Neel ile karşılaşır.


AH KALBİM BÖLÜM MZETLERİ<<< Tıkla