Ah Kalbim 16 Nisan Özeti 178. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 31 Ocak 2018 : 05:58
0

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Ah Kalbim’de heyecan tüm hızıyla devam ederken Pragya ve Abhi birbirlerine epey yakınlaşmıştır. Fakat Aliya hain planlarına devam etmiş ve Sara aracılığıyla Pragya’yı zor duruma düşürecek Varun isimli bir adamı parayla tutmuştur.  Şimdi Ah Kalbim 16 nisan özeti 178. bölüm fragmanıyla tekrar karşınızdayız.


Ah Kalbim 17 Nisan 179. Bölüm Özeti


Aliya’nın para karşılığında tuttuğu Varun, ofise gelir. Öncesinde Aliya Pragya ile son kez konuşur. Ona hiç bir şirkette iş bulamayacağını ve insanları çok güzel kontrol ettiğini söyler. Pragya ise Aliya’yı yerin dibine sokan kontrol etseydim seni ederdim cevabını verir.

Varun ofise geldiğinde Pragya ona randevusu olup olmadığını sorar. Varun kendisini durduran Pragya’ya bir daha aynı şeyi yaparsa işini kaybedeceğini söyler. Sara hemen müdahale eder ve Varun’un, yapım şirketi sahibi Bay Sethi’nin kardeşi olduğunu söyler. Ondan özer diler ve Varun’u odasına alır. Varun Prgaya’nın aynı hatayı tekrarlaması haline kovulmasını ister. Aliya ise gizlice onlar seyrede. Sara Pragya’dan Varun’a dosyaları götürmesini ister.

Pragya dosyalrı Varun’a götürür. Varun dosyada yazanları Pragya’nın okumasını ister. Pragya bunun onun görevi olmadığını söylese de zorla okutur. Pragya dosyaları okurken Varun’da ona yavaş yavaş yaklaşmaya başlar. Pragya’ya dokunmak ister. Varun’un niyetini anlayan Pragya bağırmaya başlar. Varun Pragya’ya zorla sahip olmaya çalışır. Pragya ona karşı koymaya çalışırken içeri Sarla girer. Varun ise sanki Pragya ona zorla sahip oluyormuş imajı verir. Pragya onun üzerindeyken Varun bağırıp çağırmaya başlar. Ona ucuz hayat kadını muamelesi yapar.

 

Herkes oraya toplanır. Varun Pragya’nın para karşılığında onunla birlikte olmak istediğini söyler. Abhi ve Purab gördüklerine ve duyduklarına inanamazken Pragya yalan söylediğini böyle bir şeyin olmadığını söyler. O sırada Aliya gelir ve Varun’dan özür diler. Sara’da Pragya’nın hatalı olduğunu söyleyince ortalık iyice karışır. Aliya aldığı cesaretle Pragya’ya hakaretler savurur hatta aha da ileri gidip tokat atmak ister. Tam elini kaldırdığında Abhi ona engel olur.

Abhi Varun’a eşinden neden ayrıldığını sorar. Varun bu seni ilgilendirmez diye çıkışınca Abhi eski eşinden tecavüz yüzünden ayrıldığını biliyorum der. Ayrıca Pragya’yı ailesini tanıdığını onun bunları yapacak bir insan olmadığını söyler. Güvenlik görevlilerini çağırır ve Varun’u yakalatır. Pargya’dan Varun’u tokatlamasını ister. Pragya onu defalarca tokatlar. Purab ise Aliya’nın yanına gelir ve artık bu saçma planlarına bir son vermesini ister. Aliya ise onları ayırana kadar vazgeçmeyeceğini söyler. Pragya işten ayrıldığını söyler.

Pragya Abhi’ye sen adil bir insan olduğun için ben senin en büyük hayranınım der. Purab Abhi’den Pragya’yı eve bırakmasını ister. Pragya yol boyunca hiç konuşmaz. Abhi neden sessiz olduğunu sorunca Pragya yine ses çıkarmaz. Abhi evdekilere işten ayrıldığını nasıl söyleyeceğini düşünüyorsun değil mi der. Abhi yeni iş başvurularında kendisini referans gösterebileceğini söyler.

Ertesi  gün Abhi Pragya’yı arar ve ona bir inşaat şirketinde iş bulduğunu söyler. Birlikte şirkete giderler. Abhi Pragya’nın çok çalışkan ve yetenekli olduğunu anlatır. O sırada Dadi’de oradadır. Pragya Dadi’yi görür ve saklanır. Dadi de Pragya’yı gördüğünü sanır. Dadi Abhi’ye yanındaki kız kim diye sorar. Abhi’de bir hayranı olduğunu isminin Nikita olduğunu söyler. Dadi kendini kötü hissettiğini söyler ve oradan ayrılır. Pragya tekrar Abhi’nin yanına gelir. Abhi nereye kayboldun diye sorunca sıkıldığını söyler. Bir müzik şirketinde çalışmak istediğini söyler.

Pragya eve dönerken Sarla’nın bir adamla konuştuğunu görür. Sarla adama parasını vereceğini söylüyordur. Konuşmaları duyan Pragya işe geri dönmesi gerektiğini söyler. Aliya Abhi’yi arar ve akşam Tanu ile bir randevu ayarladığını söyler. Abhi Aliya ve Tanu akşam buluşurlar. Pragya Abhi’yi arar ve acil işe ihtiyacı olduğunu söyler. Abhi ise onu sonra arayacağını söyler ve telefonu kapatır. Bu sırada bir müzik yapımcısı gelir ve Abhi’ye eşiniz nasıl diye sorar. Abhi şaşırır.

Ah kalbim 16 nisan özeti, Ah Kalbim 178. bölüm özeti