Ah Kalbim 16 Aralık 58. Bölüm Özeti-16 Aralık Cumartesi Fragmanı-Alia Bilgi Sızdırıyor!


Güncelleme: 16 Aralık 2017 : 16:33
0

İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ Ah Kalbim 16 Aralık 58. Bölüm Özeti-16 Aralık Cumartesi Fragmanı ile sizler için haberimizde olacak. Her bölümde aşk, romantizm, dram ve heyecanın iç içe geçtiği Ah Kalbim izleyenlere eğlenceli, romantik ve dram dolu anlar yaşatıyor. Ah Kalbim 16 Aralık 58. Bölüm Özetini sizler için haberimize ekliyoruz. Çeviri ekibiz tarafından ilgili bölümlerin çevirisi bitikten sonra bölüm özeti haberimize eklenecektir. Bu bölüm özeti orijinal 225-226-227-228. bölümlerin birleştirilmesi ile oluşmuştur.

Purab Abhi’ye, Bulbul’un kaçıranlara tek başına gitmesine izin vermeyeceğini bildirdi. Bulbul’un baygınlığı ile Purab panikmeye başlar. Abhi, meseleyi açıklığa kavuşturur ve Purab’a, Bulbul’un sakinleşmesi için ona ilaç vermesinin başka yolu olmadığı söyler. Abhi ayrıca, Purab’a kaçıranların adresini bildiğini söyler.

Abhi yürür gider ve bu Tanu’yu rahatsız eder. Abhi’nin eşi Pragya’dan dolayı onu görmezden gelmesi gerçeğini kabul etmemiştir. Bu arada, Alia Bulbul’u bilinçsizce yatarken görür ve Purab’ı onun hakkında sorar. Alia’nın planının bilinmediği Purab ona Abhi’nin Neel’i nasıl kandırdığını anlatır. Öte yandan, Neel Bulbul’un mesajını alır ve adamlarından dikkatli olmalarını ve pragyaya eskortluk yapmasını ister. Daha sonra Alia Neel’i arar ve Abhi’nin planları hakkında her şeyi anlatır. Alia, Abhi’nin planını bozacak mı?

Alia, Tanu’ya, Pragya’nın yokluğunda Abhi’nin stresini paylaşması gerektiğini söyler. Bu arada Abhi, Neel’e ve adamlarına ulaşır ve onlara karşı keskin bir gözle bakar. Neel’in adamları yokluğunda kart oynamaya karar verirler. Öte yandan, Pragya’nın büyükannesi Purab’a Abhi’yi sorar. Purab, Pragya’nın büyükannesine Abhi’nin komiseri ile görüştüğünü ve yakında döneceğini bildirir. Daha sonra, Alia, Neil’e Pragya’yı bırakmazsa yakında yakalanacağını bildirir. Neel, Pragya’yı serbest bırakacak mı?

Abhi, kurbanlarla başa çıkmak ve karısını kurtarmak için kafasını toparlar. Bu arada Alia, Tanu’ya, Pragya’yı kaçıran şirketle tanıştığını ve Pragya’nın hayatından kalıcı olarak çıkartılacağı için Tanu’nun neşelenmesini ister. Ancak Tanu hâlâ emin değildir ve sonuçların ortaya çıkmasından sonra kutlama yapmak ister. Bülbül aynı anda kız kardeşi için endişeli görünmektedir ve meselesini Alia ile tartışmak ister, ancak nihayetinde buna karşı karar verir. Bu arada, birkaç azınlıkla uğraştıktan sonra, Abhi, kaçırma olayının ardındaki Neel ile yüz yüze gelir.