Ah Kalbim 15 Aralık 57. Bölüm Özeti-15 Aralık Cuma Fragmanı


Güncelleme: 15 Aralık 2017 : 22:39
0

221-222-223 ve 224. bölümlerinin birleşmesi ile oluşturduğumuz Ah Kalbim 57. Bölüm özeti ve 15 aralık cuma fragmanı ile sizler için haberimizde. Kanal 7’nin sevilen hint dizisi Ah Kalbim (Kumkum Bhagya) aşk ve dram kokan bölümleriyle devam ediyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Abhi Pragya’yı kurtarıyor.

Pragya, Neel’a acıdığını söyler çünkü onun bir korkak olduğunu düşünür. Pragya, Neel’e teslim olmasını tavsiye eder ve ona Abhi’nin onu kurtarmaya geleceğini söyler. Neel adamlarından saklanacak daha güvenli bir rota bulmalarını ister. Öte yandan Abhi daha fazla sabredemez ve polis memuruna Pragya’yı bir avuç polis gücü ile aramanın mümkün olmadığını söyler. Abhi’nin büyükannesi onu arar ve Pragya’yı kurtarıp kurtarmadığını sorar. Abhi, büyükannesine verdiği sözü hatırladığını ve bunu gerçekleştireceğini söyler.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ <<< Tıkla


Pragya duygularını yeniden kendine gelir ve kaçıran kişinin elinden kurtulmayı başarır. Birkaç dakika sonra hem Abhi hem de Fugi Pragya birbirlerini görürler. Abhi büyük kalabalıktan geçmeye çalışırken, kaçıranlar bir kez daha Pragya’yı ele geçirip götürmektedirler. Öte yandan, Alia Abhi’nin konser haberini alır. Tanu, Alia’ya Abhi’nin şu anda yaptıklarının doğrudan Pragya’nın kaçırılmasından kaynaklandığını söyler.

Bulbul Purab’a, hayatıyla ve çevrelerindeki olaylarla ne kadar sinirlendiklerini anlatır. Bülbül daha sonra bir telefon alır ve Purab’ın sevgililer günü için yaptığı plan hakkında bilgi sahibi olur. Bülbül biraz duygusallaşmaya başlar ve Purab’a onu mutlu görmek için ne kadar çaba gösterdiğini bildiğini söyler. Bu arada Pragya, Neel’in Abhi ve Neel hakkında söylediği kelimeleri hatırlar ve üzülür. Pragya, Abhi’nin Tanu’yu sevdiğini ve dolayısıyla onu asla kurtarmayacağını düşünmeye başlar.

Neel Purab’ı arar ve kız kardeşi Pragya’nın yanında olduğunu ve onu serbest bırakmayacağını söyler. Ayrıca Purab’a Pragya’yı ancak Bulbul kendisine doğru yürürse serbest bırakacağını söyler. Bir süre sonra Bulbul Abhi’nin odasına bir fincan kahve ile girer ve kız kardeşinin güvende olup olmadığını sorar. Abhi, Bulbul’u yatıştırır ve ona herkesin Pragya’yı bulmaya çalıştığını ve güçlü olması gerektiğini söyler.

Ah Kalbim 57. Bölüm 15 Aralık Cuma Fragmanı-Güncellenecektir