Ah Kalbim 14 Nisan Özeti 176. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 30 Ocak 2018 : 05:24
2

Ah Kalbim tüm heyecanıyla hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Ah Kalbim 176. bölümde neler olacak? Ah Kalbim 14 nisan özeti ve tüyolarıyla yine sizlerleyiz. İşte Ah Kalbim 14 nisan özeti 176. bölüm fragmanı


Ah Kalbim 177. Bölüm Özeti 15 Nisan Fragman


Dizinin son bölümünde Aliya Pragya’yı Abhi’den uzaklaştırmak için hain bir plan yapar. Damatlıkla olan remini görmesini sağlar. Resmi gören Abhi daha önce evli miydim diye düşünür, fenalaşır ve bayılır. Kontrol için gelen doktor Abhi’nin 3 gün boyunca evde istirahat etmesi gerektiğini söyler. Aliya’nın amacı Pragya’yı, Abhi’nin Tanu’yla birlikte otelde vakit geçirdiğine inandırmak böylece ondan ümidi kesmesini sağlamaktır.

Ertesi gün işe gelen Pragya Abhi’nin nerede olduğunu soruyor. Sara Abhi’nin 2-3 gün işe gelmeyeceğini söyler. Pragya Sara’ya neden işe gelmediğini sorunca bilmiyorum yanıtını alır. Pragya hemen Purab’ı arar ve onu mutlaka Abhi’yle görüştürmesini ister. Purab zaten Abhi’nin yanındadır. Yanlarında Aliya da vardır. Aliya engel olmaya çalışsa da Abhi Purab’la görüşmeye gideceğini söyler. Aliya da onlarla gider. Aliya Abhi ve Purab kahve salonuna gelirler. Onlar kahvelerini içerken Purab Pragya’nın geldiğini görür ve Aliya’nın üzerine bilerek kahve döker. Aliya kahve lekesini temizlemek için lavaboya gider.

Pragya bir yere gizlenir ve Abhi’yi izler. Onun yanına gitmeye cesaret edemez. Fakat Abhi onu görür ve karşısına çıkar. Abhi Pragya’ya ben evli miyim diye sorar. Pragya evli olmadığını söyler. Pragya, Abhi’nin dudağındaki süt lekesini kastederek rujunun yakıştığını söyler ve gülümser. Abhi dudağını siler. Pragya Purab2ın Abhi’yi aradığını görür ve ona gösterir. Aliya lavabodan geldikten sonra Purab, Abhi ve Aliya evin yolunu tutarlar. Aliya yarım saat boyunca lavaboda kilitli kaldığını söyleyince Purab ve Abhi yol boyunca gülerler.

Ertesi gün Aliya Pragya’yı kontrol etmek için ofise gelir. Pragya’nın Abhi’nin posterini temizlediğini görür ve ona hakaretler etmeye başlar. Abhi’nin Tanu’ya birlikte tatile çıktıklarını söyler. Tamda bu sırada içeriden Abhi’nin sesi duyulur ve Aliya’nın yalanı ortaya çıkar. Odasından çıkan Abhi’yi gören Aliya birden ağlamaya başlar ve Pragya’nın ona hakaretler ettiğini aşağıladığını söyler. Amacı Pragya üzerinde kötü bir izlenim yaratmaktır.

Abhi Sara’dan işin aslını anlatmasını ister. Sara aslında hakaret edenin Aliya olduğunu söyler. Aliya’nın yanında Pragya’ya bağıran Abhi bir yandan gözünü kırpıyor. Aliya yanından ayrıldıktan sonra Pragya’ya kendisini affetmesi için bir demet çiçek veriyor. Şımarık ve inatçı kardeşi adına ondan özür diliyor. Aliya ise uzaktan onları izliyor ve çok sinirleniyor.

Bay Sethi, Abhi’nin albümünü tanıtmak için bir organizasyon düzenler. Pragya daha önce Aliya tarafından değiştirilen demo CD’yi Dj’ye götürür. Bu sırada Abhi’de gazetecilerle röportaj yapmaktadır. Aliya Abhi’nin Pragya yüzünden rezil olacağını düşünür ve çok mutlu olur.

Şimdi neler olacak? Pragya CD’yi verecek mi? Abhi CD yüzünden utanç verici bir duruma mı düşecek? Detaylar bir sonraki haberimizde..

Ah Kalbim 14 nisan özeti 176. bölüm fragmanı

2 YORUMLAR

Comments are closed.