Ah Kalbim 108. Bölüm Özeti (5 Şubat Pazartesi)


Güncelleme: 30 Ocak 2018 : 23:29
1

5 Şubat Pazartesi günü yayınlanan Ah Kalbim 108. Bölüm Özeti sizler için sitemizde. (417-420) Bulbul, annesinin Pragya için tüm umudunu kaybettiğini fark ettiği için üzülür. Bu arada Pragya, Tannu ve Nikhil’in aralarında bir şeyler olduğundan şüphelenerek onları düşünmekle meşguldür. Hemen sonra Abhi odaya girer ve onu yapayalnız olarak görür ve üzüntüsünü açığa vurur.

Pragya’nın kendisi, Abhi’nin onun için endişelerini gösterdiğine şaşırmış olsa da, Abhi’nin sorularını görmezden gelir ve odadan çıkarır. Bu arada Alia, Nikhil’i teşvik ettiği için Tannu’ya üzülüyor. Bir süre sonra Raj içeri girer ve onlara biraz zaman ayırıp biraz para kazanmalarına yardımcı olacak bir fikir verir. Planı Alia ve Tannu’ya ayrıntılı olarak açıklar ve planın şekillenebilmesi için Abhi’nin belirli bazı belgeleri imzalaması gerektiğini söyler.

Bulbul çağırdığında Pragya, şaşırır ve aradıkları kişiyi öğrenmek için çok az zamanlarının kaldığını söyler. Hatta o kişiyi gün içinde bulmaları gerektiğini söyler. Bulbul, Pragya’nın sorunu gün içinde çözememesi durumunda kendisinin de bu konuyla ilgileneceğini belirtir. Daha sonra, Ronnie, Pragya’nn kendisine Alia ve Tannu’ya işkence yapma özgürlüğü verdiğindi çok sevinir. Payal, Rony’yi etkileyerek arkadaşlık etmeye çalışır ancak Rony, Abhi’yi bir direğin arkasında saklandığını görür ve bunun bir plan olduğunu fark eder. Bir süre sonra Pragya, Abhi’nin telefonunu eline alır ve Nikhil’in telefon numarasını kopyalar. Nikhil’in Tannu ile olan ilişkisini öğrenmeyi planlar.

Pragya, randevulara Abhi ile birlikte gider ve böylece masraflarını kontrol edebilir. Fakat Pragya, Abhi’nin onunla çıkmayı planladığını fark etmez. Bu arada Tannu ikisinin birlikte gitmelerini kıskançlıkla izler. Daha sonra Pragya ve Abhi buluşma yerine giderler ancak Pragya kimsenin olmamasına şaşırır. Abhi, randevuya uyarak ilerlemeye devam eder ve Pragya, Abhi’nin herhangi bir kızdan onunla randevu almasını istemediğini hemen fark eder. Bu arada Bulbul, Pragya tarafından fikirlerinin düşünülmediğini hissettiğinden üzülür. Purab ise Bulbul’u teselli etmek için elinden geleni yapar ve sonunda onu neşelendirmeyi başarır.

Ah Kalbim 108. Bölüm Fragmanı İzle

1 YORUM

Comments are closed.