Ah Kalbim 106. 107. Bölüm Özeti(3-4 Şubat) Sarla Pragya’ya Tokat Atar


Güncelleme: 27 Ocak 2018 : 20:46
1

Ah Kalbim 106. ve 107. Bölüm Özetlerine buradan ulaşabilirsiniz. Ah Kalbim dizisi yine heyecan dolu ve duygusal bölümleri ile sizleri ekranlara kilitleyecek. Bakalım Pragyamızı ne tür gelişmeler bekliyor. Ah Kalbim 106. Bölüm Özeti, Abhi sabahın 4’ünde uyandığında, Pragya’nın ondan daha erken uyandığını keşfeder. Alt katta iner ve pragyayı ‘Kheer’ yediğini görür. Abhi, ‘Pragya’nın kendisi için oruçlu olup olmayacağından şüphe eder, ancak pragya bunu reddeder. Sarla, Bulbul’un Purab için oruç tutacağını bir şekilde öğrendiğinde ve oğlunun mutluluk duymasından dolayı mutlu olur. Sarla, ayrıca Pragya’nın Abhi için oruç tutacağından emin görünmektedir. İlerleyen dakikalarda abhi pragyanın kendisi için oruç tutuğundan ciddi anlamda şüphe duyar ve chanchan a verdiği çikolatayı gerialır ve pragyaya yedirmeye gider. onun gerçekten oruç tutup tutmadığını öğrenecektir.

Ah Kalbim 106. Bölüm Özeti devam ediyor; 410: Abhi Pragya’nın odasına bir kutu çikolatayla onu cezbetmeye ve gerçekten oruç tutup tutmadığı ile ilgili gözlemcilik yapmaya, oruç tuttuğunu öğrenmeye girer. Bununla birlikte, Pragya’nın ağzını yiyeceklerle dolu bir masada yiyecek dolu tabaklar gördüğünde hayal kırıklığına uğrar. Abhi üzgündür ve hayal kırıklığını dile getirir ve içindekileri dökmeye başlar. Pragya ise abhinin söyledikleri karşısında gözyaşı döker. Onuruna karşı oruç tutmadığı iddiasıyla onu kandırmayı başarmıştır.

Ancak Pragya’da başka bir plan daha vardır. o sırada bulbul ve purab odaya girerler. abhinin gerçeklerini öğrenip öğrenmediğini merak etmişlerdir. bulbul pragyaya bunun nasıl yaptığını anlatmasını ister. işi şakaya vurur. pragya ise her şeyin şaka olmadığını abhiye her yalan söylediğinde kalbinin parçalandığını söyler. abhiyi yavaş yavaş kendisinden nefret etmeye sürüklediğini söyler. Ve bundan duyduğu üzüntüyü dile getirir. aşağı katta sofra kurulmaya başlamıştır. abhi ve pragya sofranın başında bir tabak yemeği almak için kavga ederler. pragya ronny den tabağı odasına götürmesini ister. abhi ise chanchan dan tabağı sehpaya koymasını ister. aralarında ufak bir sürtürşemden sonra pragya tabağı alır ve ilerdeki koltuğa oturur. abhi de peşinden gider. pragyaya acele etmemesini en azından kadınlar oruçlarını açana kadar beklemesini ister. pragya ise oruçun mantıksız olduğu ile ilgili konuşma yaparken sarla gelir ve pragyaya okkalı bir tokat atar. 🙁 ona duygusal bir konuşma yapar. abhide sarlaya hak verir. pragya çok üzülür. akşam vakti purab, bulbul ve dadi ile konuşur. onlara ölmeyi istediğini söyler.

411-Nikhil, Pragya ayrıldıktan sonra rahatlar. Daha sonra Purab ve Bulbul romantik bir anı paylaşırlar ve purab bulbul’e bir hediye verir. Bu arada, ailenin kadınları oruçlarını açmak için dolunay beklemektedirler. Pragya, Nikhil ve Tanu’yu birlikte görür ve aralarında bir şeyler olduğunu fark eder. Yakında, dolunay ortaya çıkar ve kadınlar oruçlarını açmaya hazırlanırlar. Pragya, Abhi ve Tanu’yu kandırmaya çalışmaktadır. Uzun uğraşlar soncunda Abhi ve tanuyu kandırır ve  orucunu çabucak açmayı başarır.

Ah Kalbim 106. Bölüm Özeti devam ediyor; 412-Nikhil yalnızken Tannu’nun odasına girer ve ona hızla yemek için bir şeyler verir. Bu arada Abhi, Pragya’nın odasını, onu azarlamak için ulaşır, ancak onunla tartışmaya ve eğlenmeye başlar. Daha sonra, Pragya’lı Abhi, Tannu’nun odasına gider ve Abhi, Tannu’nun orucunu bozmaya ısrar eder. Zaten dolu olan Tannu, yiyeceklerden kaçınmaya çalışır, ancak yemek zorunda kalır. Birkaç parçadan sonra Tannu tuvalete koşar ve kusmaya başlar. Abhi şaşırıp kalırken, Pragya artık yiyeceklerin diğer tabaklarını bulur ve Abhi’den önce sergiliyor. Bu arada Bulbul, hayal kırıklığına uğramış annesini neşelendirmeye çalışır ancak Sarla, Bulbul’da bağırır. Daha sonra Alia eve döner ve Tannu çok sevinir.

Ah Kalbim 107. Bölüm Özeti devam ediyor; 413: Tannu, önceki gün Abhi’yi üzdüğü için telaşa kapılır ve onunla konuşmak için Payal’dan Abhi’yi alt kata çağırmasını ister. Payal onu dinlemeyi kabul eder, ancak meslektaşı onu durdurur ve Tannu’ya yalnızca Abhi için çalıştıklarını ve emirlerini almayacağını açıkça gösterir. Daha sonra Tannu kendisi Abhi ile konuşmaya gider ancak abhi kendisine bağırır ve ayrılır. Tannu, Pragya’yı Abhi’nin kaba davranışından sorumlu tutar ve intikamını almaya karar verir. Daha sonra Abhi’nin sevdiği eşyayı, pragyanın gözlüğünü çiğner ve Pragya’yı yakalamak için bir ortam oluşturmuştur. Bu arada Bulbul ve diğerleri Pragya’yla bir araya gelerek ona Sarla’nın sağlık sorunu hakkında bilgi verirler. Hepsi gerçeği Sarla’ya ifşa etmeyi düşünür ancak Pragya hepsini durduruyor. Abhi gözlüğün kırılmasından Pragyayı sorumlu tutar. Gözlüğü pragyanın kırdığını sanır.

Pragya, kendisi için çok değerli gözlüklerini kıran kişinin kendisi olmadığını anlayıncaya kadar Abhi ile konuşmamaya karar verir. Tannu, Pragya’yı ağlarken görür ve bu durumdan son derece heyecanlanır. Alia’yla görüşür ve Pragya’ya karşı bir plan üzerine konuşurlar. Bu arada Dadi Pragya’nın odasına girer ve neler olduğunu sorar. Pragya, Dadi’ye her şeyi anlatmaya devam ederken, Abhi’nin, bir çift gözlük kadar basit bir şeyi yani eski pragyadan bir parça şeyi çok sevindiği için mutluluğunu da dile getirir. Gözlükler daha önce Pragya’ya ait olduğu için sadece onun için yaşamaktan mutluluk duyuyordu. Daha sonra Tannu ve Alia, Dasi’yi kendi planlarına dahil etmeye karar verirler ve Dasi’nin bu teklifi kabul etmesi için bir süre ikna etmeye çalışırlar.

Prem, Abhi’nin evine varır, bütün ailesi ile tanışır ve herkesin sorunlarını çözeceğini beyan eder. Prem herkesten sorunlarını ileri sürmelerini ister ve anında aile üyeleri, kiminle ilk önce yüzleşeceği konusunda kendileri ile savaşmaya başlarlar. Bir süre sonra Alia sorununu Prem’e anlatır ve Pragya’nın onun en büyük problemi olduğunu belirtir. Tannu da Alia’ya katılır ve Pragya’dan şikayet ederken, Dadi, bir yabancıya aileleriyle ilgili sorunları açığa çıkardığı için tümüyle üzülür. Bu arada Pragya, Maithili’nin tavsiyesini alır ve daha sonra Rony’den Diwali Puja sırasında Abhi’ye oturmasını ayarlamasını ister.

Pragya, Abhi ona övgü dolu sözler söyleyince pragya buna çok şaşırır ancak şaşkınlığını gösterdiğinde, hiçbir şekilde tepki vermer. Pragya Abhi’yi görmezden gelmeyi tercih ederken, aslında Abhi’nin ne hakkında konuştuğunu merak etmeye devam eder. Bu arada Abhi bir bebekle konuşur ve dolaylı olarak Pragya’ya duyduğu hisleri ifade eder. Birkaç dakika sonra Pragya odadan çıkar ve Abhi’nin puja sırasında yanına gelmesini umar. Bu arada Alia ve Tannu da Abhi’yi planlarını kabul etmeye zorlaması için dadi’yi ikna etmeye çalışırlar. Tam o sırada Rony onları yakalar ve anında Tannu ve Alia konuyu değiştirir. Pragya’nın Diwali Puja sırasında Abhi ile birlikte oturması isteği yerine getirilecek mi?

[kirmizitext]AH KALBİM 108. BÖLÜM ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ[/kirmizitext]

Comments are closed.