Ah Kalbim 100. 101. Bölüm Özeti (27-28 Ocak 2018 Cumartesi-Pazar)


Güncelleme: 21 Ocak 2018 : 15:14
0

393, 394, 395, 396 ve 397, 398, 399 ve 400. bölümlerin birleşmesi ile oluşan Ah Kalbim 100. 101. Bölüm Özeti (27-28 Ocak 2018 Cumartesi-Pazar) sizler için haberimizde. 393-Bulbul ve Pragya, Nikhil’i yakalayamadılar. Tannu daha sonra eve götürülür ve seyahat ederken Pragya, telefonundaki mesajları okur. Mesajları kullanarak Pragya dolaylı olarak Tannu hakkında Abhi’yi nasıl aldattığını anlatır. Bu Tannu’yu korkutur ve yanı sıra kızdırır; Pragya’ya kişisel hayatına müdahale etmemesini ister. Öfkesi, Pragya’yı boynundan tutup boğazını sıkar. Abhi durumu yönetir ve Tannu’nun rahat hissetmesini sağlar. Daha sonra evde Tannu ve Alia, Nikhil’in hastanedeki varlığı hakkında bir konuşma yaparlar. Görüşmelerinin bir kısmı Abhi tarafından işitilir ve konuyu araştırmaya başlar.

Bulbul Sarla ile konuşmaktadır ve Purab’ın neden kolu sarılı der. Onlarda kendi aralarında espirili bir şekilde cevap verirler. Purab yemek ısmarlamadım bana vurdu der. Aslında Purab hastanede Abhi’ye çaktırmamak için kolunu sarmış ve bulbul ile o yüzden hastane de olduğunu göstermek için böyle bir yola başvurmuşlardır. Tekrar hatırlatalım dedik. Diğer taraftan Pragya odasında yaşananları içinden geçirmekte ve Tanu’yu köşeye kıstırmanın onu hataya yapmaya götüreceğini söylemektedir. Tabi Abhi’yi üzmemek için de hassas davranması gerektiğini de söyler. O sırada Abhi içeri girer. Abhi’den arabada yaşananlar için özrü diler. Tanu’ya o şekilde davranmaması gerektiğini söyler. Abhi ise Pragyanın numaradan özür dilediğini ima eder. Diğer sahnede Abhi Chanchan ile merdivenlerden inerken Ronie ile karşıklaşır ve onu oteldeki Punjabi adama benzetir. Ronie’e sakal ve bıyık vererek onları takmasını ister. Ronie evde kaçar ve chanchan da onu yakalamaya çalışır. O sırada pragya gelir. Olayı çözmeye çalışır. Abhinin punjabi adamı bulmaya çalıştığını anlar ve hemen ronie bir görev verdiğini söyleyerek onu oradan gönderir.

394-Nikhil’in evinin kapı zili çalar. Nikhil, Tannu’nun kapıda durduğunu görünce şaşkına döner ancak Alia’yı onunla birlikte gördüğü zaman şok olur. Tannu ve Alia, hastanede göründüğü için Nikhil’i azarlar ve bunu tekrar etmemesi için uyarırlar. Nikhil çok sert konuşur. Bebeğime iyi baksın der. Alia ise gerçekler ortaya çıkarsa Abhi ne size ne de çocuğa acır der. Çok kötü şeyler olur der. O yüzden herkesin dikkatli olmasını ister. Bu arada Pragya, Bulbul ve Dadi, planlarının başarısını kutlar ve atılacak diğer adımları tartışırlar. Tam o sırada Dadi Purab’ın onlara doğru yürüdüğünü görür ve konuyu derhal değiştirir. Bununla birlikte, Dadi Purab’ın da planın farkında olduğunu ve bunun bir parçası olduğunu öğrenince şaşırır. Abhi evde takma bıyık ve sakalı herkese giydirerek o adamı bulmaya çalışmaktadır. Raji Tanu ve Tanu yeni planlar yapmaktadır. Purab’ın ofisteki tüm anlaşmaları ve belgeleri incelemesi planlarını şimdilik ertelemeye mecbur bırakır. Evde Dusshera festivali kutlamak için tartışma yaşanır. PRagya kutlanacak der. Onun yanı sıra başka fesctivallerde kutlanacak diye karar alınır. Çook büyük çaplı bir kutlama yapacaklardır. Daha sonra, Nikhil Abhi’nin evine gider ve onu orada görür, Alia ve Tannu şaşkına döner. Nikhil’in küstahlığı, Tannu’yla olan ilişkisiyle ilgili gerçeği ortaya çıkaracak mı?

Nikhil Abhi’nin yerine gelip Alia ve Tannu’yu şaşkına çevirir. Nikhil, hem Abhi ile görüşmek hem de birisini tanıtmak için gelmiştir. Nikhil, Abhi’ye Amodwala’yı tanıtırve markasına sponsor olmaya istekli olduğunu söyler. Amodwala, şirketinin bayan ürünleri ürettiğini ve reklam filminin modeli olarak Tannu’yu seçmeyi istediğini söyler. Tanu buna çok sevinir ve heyecanlanır ancak Nikhil, reklam filmini çekemeyeceğini söylediği için Tannu’nun mutluluğu uzun sürmez, çünkü o hamiledir. Abhi, anlaşmayı kabul eden Prag’a, Amodwala’yı yönlendirir. Daha sonra Abhi ve Pragya odada komik olaylar yaşarlar. Abhi kazara spoar aletlerine basar. Tam düşecekken Pragya onu tutar. Acnak tutarken Abhi’nin yanağına dudakşarı değer ve orada öpücük izi çıkar. Tüm evin içinde gezen Abhi yanağındaki öpücük izinden habersiz herkesin alay konusu olur. Purab en sonunda yanağının fotoğrafını çeker ve Abhi’ye gösterir.

Abhi, fotoğrafına bakıp yanağında bir ruj lekesi görünce şaşırır. Tannu da bunu görür ve üzülür, ancak Abhi ruj lekesinin yanlışlıkla yanağında olduğunu söyleyerek kendini savunmaya çalışıyor. Daha sonra Abhi Pragyayı cezalandırmak için Pragya’nın odasına girer ancak Pragya’nın farklı bir ruj sürdüğünü öğrenir. Purab ve Bulbul’e giderek rujla ilgili meseleyi temizlemeye çalışır, ancak Pragya’yı sevdiğini için kararsız kalır. Bu arada Tannu Pragya’yı kıskanmaya başlamış görünmektedir ancak Alia, Pragya’nın aralarında bir fark oluşturmaya çalıştığı görüşündedir. Daha sonra, Abhi, Pragya’ya karşı intikam almak için bir plan yapar ancak Pragya, planını duyar.

Tannu, Nikhil’i Abhi’nin evinde bulunca şok olur ve ikisi bir kez daha birbirleriyle tartışmaya başlarlar. Daha sonra Tannu, Abhi’ye karşı kendisine konsantre olmamasından duyduğu hayal kırıklığını ifade eder ancak Abhi, onu sakinleştirmek için elinden gelen her şeyi yapmaya devam eder. Daha sonra, tüm aile Ram-Leela’yı uygulamak için bir araya toplar ve diyaloglarını gerçekleştirmek için tüm üyeler birer birer gelir. Yakında, Alia karakterinin diyaloglarını sunmaya çağrıldı ancak Alia kibirli bir şekilde Sita karakterini seçti. Kendini alay etmeye başlar ve zayıf oyunculuk becerileri nedeniyle hakaret eder. Daha sonra Pragya’nın annesi diyaloglarını iletir ve bu Pragya’yı son derece duygusal hale getirir.

398-Pragya, annesinin diyalog teslimatınının duygusuna kapılmıştır, üzülmüştür, duygulanmıştır ama duygusal hareketten etkilenmemiş gibi davranır. Daha sonra Maithali ve Pammi Ji birbirlerine karşı savaşmaya başlayınca hazırlıklar aniden sona erer. Daha sonra Purab, Praghi’nin işletme becerilerini Abhi’den önce över ve Abhi’den Pragya’nın yanında ortak olmasını ister. Bununla birlikte Abhi fazla ilgi görmüyor ve Purab’a Pragya’ya işkence yapabilmesi için bir fikir ister. Birkaç dakika sonra, ‘Dadi’ ve Pragya, Alia’nın zayıflığından yararlanmak için bir plan yaparlar, böylece Alia, Pragyanın gizli ortaklarının yardımını alma hatası yapacak. Pragya, Alia’nın gizli ortağını bulmaya çalışacak mı?

Pragya, Abhi’nin daha önce bir kızla arkadaş olduğunu öğrendiğinde öfkelenir. Tannu’ya bu kızı anlatmakla tehdit eder ve Abhi de ondan korkar gibi davranır. Bu arada Raj Tannu’yu Vijay’a getirir ve Pragya’yı öldürerek planlarını tamamlayacağını iddia eder. Ancak Tannu, Vijay’ın bir cinayet işlemeye yetkili olduğuna dair şüphelerini ifade ettiğinde, Vijayat ona vahşi tarafını gösterir. Daha sonra, Pragya, Abhi’den Ram Leela’nın tüm işine ev sahipliği yapmasını ister ve onu reddederse, önceki kız arkadaşını Tannu’ya açıklamayı tehdit ediyor. Daha sonra Tannu Abhi’ye, kendisine vereceği katliam için Vijay ödemek zorunda olduğu toplam beş rupi talep eder.

400-Pragya, belgeleri imzalamak istemiyor ve onları gizlemeye çalışıyor ancak o sırada Abhi odaya giriyor. Bu arada Vijay, Pragya cinayetiyle ilgili planını Raj ile ayrıntılı olarak tartışıyor ve Raj, Vijay’in planından etkilenir. Artık Pragya orijinal belgeleri gizlemekle birlikte Abhi’yi yinelenen belgelerle gördüğünde üzülür. Pragya, belgelerin imzalanmasını önlemek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve nihayet ikisi kavga etmeye başlıyor; bu da birbirlerine gerçekten sahip oldukları duyguları bir kez daha sergiliyor. Daha sonra Tannu, Nikhil’i evde bulurken şok olur. Nikhil neden evde evdedir?