Ah Kalbim 10 Aralık Pazar 52. Bölüm Özeti-Pragya ve Bulbul Tanu’ya Şaka Yaparlar


Güncelleme: 5 Aralık 2017 : 23:24
0

Ah Kalbim 10 Aralık Pazar 52. Bölüm Özeti orijinal 201-202-203-204. bölümlerin çevirisi ile oluşmuştur. Ah Kalbim 10 Aralık 52. Bölümünde Pragya ve Bulbul Tanu’ya Şaka Yaparlar. Tanu doğum günü pastasına kafası üzeri düşer. İşte Ah Kalbim 52. bölümüne dair detaylar.

201-Alia, Abhi’yi en iyi arkadaşı Tanu’ya daha da yakınlaştırmak için Tanu’nun doğum gününü evinde kutlamaya karar verir. Bunun için Pragya’nın iznini ister ve Pragya, Alia’nın aklından geçenlerin farkında olmadan, anında ona izin verir. Tam o sırada Bulbul, Pragya ile görüşür ve ona Tanu ve Alia’nın doğum günü partisini organize etme niyetlerini açıklar.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


Pragya ve Bulbul, Tanu’ya haklı bir ders vermek için el ele verir, ancak Pragya herhangi bir plan hazırlamak için çok yumuşak davranır. Daha sonra, pasta kesilmeye hazır olduğunda Tanu pastaya doğru güzel bir mavi elbise giymiş halde yürür. Yaramazlık yapmak için hazır olan Bulbul, elbisenin kenarına ayağıyla basar ve  Tanu kekin üzerine düşer. Tüm aile Tanu’ya gülerken Tanu sinirlenir ve Abhi’nin odasına doğru yürümeye başlar. Bu kez, Abhi, Pragya’nın cesaretine sahip olmadığı ve ailesinin küçük bir alay takınmasına sabredemediği için Tanu’ya öfkelenir.

202-Ah Kalbim 10 Aralık 52. Bölüm Özeti; Pragya’nın kız kardeşi,  Pragya’ya kocası Abhi’ye duygularını itiraf etmesini söyler. Pragya kızkardeşine, duygularını aceleyle ifade etmeyeceğini söyler. Bu arada Purab, Pragya’ya kendisinin ve Bulbul’un kocası Abhi ile bir araya gelene kadar nişanlanmayacaklarını söyler. Purab, Pragya’ya sorunlarını birkaç kez çözmeye çalıştığını, ancak bunu başaramadığını söyler. Öte yandan, Abhi’nin annesi kendisine dua etmek için gurudwara’ya gittiğini söyler.

203-Ah Kalbim 10 Aralık 51. Bölüm Özeti; Abhi, Pragya’da bağırmaya başlar çünkü Dadi’nin durumunun, onunla ilgilenmesindeki ihmalinden dolayı kötüye gittiği varsayar. Dadı’nın ağırlığının azaldığını öğrendiğinden hemşire başlangıçta Pragya’yı azarlar. Bununla birlikte, Pragya daha sonra Dadi’ya nasıl baktığını açıklamaya devam eder ve doktor raporları kontrol etmeye devam ede.

Doktor daha sonra aşırı tepki gösterdiğinden dolayı Pragya’dan özür diler ve tam bir bakım sağladığı için onu över. Daha sonra doktorlar Abhi’nin önünde Pragya’ya övgülerini söylemeye devam ederler. Daha sonra Bulbul, Pragya’ya bir fikir önerirve kendisine ve Abhi’ye ‘Lohri’ kutlamaları sırasında yakılan kutsal ateş etrafındaki ‘ışıkları’ birlikte alması gerektiğini söyler. İkisi de aynı fikrin Tanu’ya da önerildiğinin farkında değillerdir.

204-Ah Kalbim 10 Aralık 51. Bölüm Özeti; Pragya, bir bozuk para ve küçük bir Kumkum kutusu alır ve Kumhi’yi öne koyması için Abhi’yi işaretlemeye çalışır. Ancak Abhi onunla şaka yapmaya başlar ve Pragya’nın kızdığını görünce, Kumkumu kutsal evliliği ifade eden yere derhal koyar. Daha sonra Abhi, büyükanne yanında, Lohri kutlamalarının tam olarak gerçekleştiği yere gider.

Pragya’nın tüm ailesi de kutlamaya katılır ve bir süre sonra Purab Bulbul’le flört etmeye devam eder. İkisini gören Alia kıskanç hisseder ancak onları izlemeye devam eder. Daha sonra Tanu annesine bir telefon açar ve annesinin Mumbai’ye indiğini öğrendiğinde çok şaşırır. Daha sonra Abhi’ye giderek ona annesinden bahseder ve ayrıca ilişkisinin geleceği konusunda bir karar vermesini ister.