Ah Kalbim 1 Aralık 43. Bölüm Özet ve Fragmanı-Pragya ve Abhi Boşandı!


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 21:19
0

Ah Kalbim’de kötü günler başladı. Pragya ve Abhi boşandılar. İşte Ah Kalbim 1 Aralık Cuma 43. Bölüm Özet ve Fragmanı haberimizde. Özetlerimiz izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki süreç başlatılacakır. Orijinal bölümler; 169, 170, 171, 172

Pragya, avukatların hazırladığı boşanma belgelerini incelerken, aile üyeleri boşanmadan dolayı üzülmektedirler. Avukatlar, Pragiya’ya para yada mülk, herhangi bir şey isteyip istemediğini sorarlar. Pragya ise bu tarz hiçbir şeyi istemedğini sadece Abhi’den duygusal şeyler istediğini ifade eder. Daha sonra boşanma belgelerini imzalar, ardından Abhi de kağıtları imzalar. Daha sonra Sarla, Purab’a her zaman kaba davrandığından dolayı ve kendisine verdiği tüm desteklerden ötürü teşekkür eder ve özür diler. Bu arada Pragya odasına gider ve odada Abhi ile paylaştığı anıları hatırlar. Daha sonra Abhi’nin ceketine rastlar ve onu görerek duygusallaşır. Bu arada Tanu kendisini huzursuz hisseder ve Pragya’nın Abhi’nin odasında ne yaptığını merak eder.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


Sarla kızının geleceğinden endişe duyar ancak Bulbul ve ‘dadi’ birlikte onu Pragya’nın güçlü bir kadın olduğuna ikna ederler ve kendi yolunda sağlam adımlarla ilerleyeceğini söylerler. Bülbül, daha sonra tüm aileye Pragya’nın normal yaşamına geri dönmesi ve kendisine olanları unutması için yardımcı olmalarını söyler. Bu sırada Pragya evden ayrılmaya hazırlanmaktadır ve onu gören Alia alay etmeye başlar. Abhi daha sonra Pragya’dan çantasını bırakmasını ister ve bu durum herkesi şaşırtır. Daha sonra, yalnızca ikinci kez evlendiğinde evden çıkacağını söyler. Alia ve Tanu plandaki bu ani değişimden dolayı üzülürken, Pragya kendisini kötü hisseder ve evlenmeyi reddeder. Abhi daha sonra her durumda Suresh ile evlendiğinden emin olmasını söyle aksi halde tüm video görüntülerini ailesine göndermekle tehdit eder.

Abhi, Pragya’yı şantaj yapar ve onu Suresh’le olan evliliği kabul etmeye zorlar. Pragya hayal kırıklığı hisseder ve bilinçsizce yatan ‘dadi’ ile konuşur. Bu arada, Purab ve Bulbul, yollarını ayırır ve birbirleri ile bir daha görüşmemeye karar verirler, çünkü bu annesini kızdırmaktadır. Prub oradan uzaklaşır,Hemen sonra Bulbul, ismi ile çağrıldığını duyar ve döndüğünde arkasında Suresh’in olduğunu görür. Onu görmekten öfkeleniyor. Suresh’e Pragya’nın boşanması hakkında bilgi verir ve bu durumdan  onun sorumlu olduğunu söyler ve ona karşı duyduğu nefreti ifade eder. Daha sonra Abhi, Suresh’in evine giderek kendisine boşanmayı anlatır ve şimdi Pragya ile evlenmek zorunda kaldığını söyler. Suresh Abhi’yi dinlemeyi reddetti, ancak Abhi damatlık için takılan olan türbanını Suresh’in kafasına koyar.

Abhi sonunda Suresh’i evlilik için ikna etmeyi başarır ve Suresh, Pragya’yı karşı karşıya kalacağı hakaretten kurtarabileceği için kabul eder. Daha sonra Abhi, Pragya’nın evine gider ve ailesine Pragya’nın başka biriyle evleneceğini bildirir. Sarla, Abhi’yi tokatlamakta ve Pragya’nın ikinci bir evliliği asla kabul etmeyeceğini emin bir şekilde söyler, o zaman Abhi, Pragya’nın evlilik için anlaşmayı kabul ettiği söyleyerek herkesi şok eder. Bu arada Mittali hapishanede Raj’ı ziyarete giderek, kendisine en iyi şekilde onu dışarı çıkarmaya çalıştığını söyler ancak Raj, hapishanede kalmak istediğini ve Mittali’den sıkı çalışmamasını ister. Daha sonra Abhi evine giderek Pragya’yı tebrik eder ve kendisine Suresh’in evlilik üzerinde anlaşmaya vardığını bildirir. Hatta Prahya’ya ailesini evlilik için davet ettiğini bildirir.