Kategoriler: Trt Dizileri

Adını Sen Koy 30. Hafta TÜYOLARI (10-14 Nisan)

Paylaş

Adını Sen Koy 30. Hafta TÜYOLARI (10-14 Nisan) tarihlerinde sitemizde olacak. Ömer ve Zehranın yemekte biraraya gelmemesi Alevin ihtirası izleyicileri çıldırttı bu hafta sonu. Ancak ben farklı düşünüyorum. Aleve kızmıyorum ben, siz de kızmayın. Çünkü Alev zehranın üzülüp ağlamasına sebep oldukça Ömer zehranın kalbini kazanmak için daha çok uğraşacak yani Alev aslında bu yaptıklarıyla Ömer – Zehra aşkını güçlendiriyor..

Ömer Zehra’yla gideceği yemeğe Alev’in oyunu yüzünden gidememiş bununla da kalmayan Alev Ömer’in telefonuyla gelerek Zehraya görünmüş ve akşam Ömer’in kendisiyle kaldığını söyleyerek adeta Zehrayı çıldırtmıştı.. Tüm bu yaşananlardan sonra Zehra hem çok üzülmüş hemde incinmiştir.

Ömer ise ondan özür dileyemeden Zehra mahalleye babasının yanına dönmüştür. Ömer Zehra’nın arkasından mahalleye gitse de Zehra onunla dönmemiş ve bu durum Ömeri de Zehrayı da iyice üzmüştür. Ömer ise Zehra ile olan ilişkisini bilerek zarara uğratan, daha doğrusu ikisini ayırmaya çalışan Aleve karşı tüm kredisini doldurmuş adeta onu artık muhatap almamaya başlamıştır.

ADINI SEN KOY 30. HAFTA 1. TÜYO: Ömer Zehra ile olan ilişkisinin sekteye uğramasının acısını Alevden çıkaracak. Sert kararlar alan Ömer Alevin yeni bir eve taşınmasını isteyecek. Böylelikle Alevi konaktan uzaklaştırıp Zehra ile mutlu olmanın yollarını arayacak.

ADINI SEN KOY 30. HAFTA 2. TÜYO: Zehra Ömere çok kırılmıştır. Ömerin Alevin tüm oyunlarına boyun eğmesi sessiz kalması onu artık konaktan uzaklaştıracak bir gelişme olacaktır. Zehranın ilk işi Salimin evine gitmektir. İşten ayrıldığını söylemese de aklındaki plan odur. Artık o konakta duramaz çünkü.

ADINI SEN KOY 30 HAFTA 3. TÜYO: Alev Zehranın konaktan gitmesine çok mutlu olmuştur. Zehranın gitmesi ile artık Ömerin kendine kaldığını düşünür. Ancak Ömerin sert tavırları karşısında konaktan uzaklaşmamak için yeni bir plan yapar. Alev yeni planı ile Konakta kalmayı garantilemiştir bile.

ADINI SEN KOY 30 HAFTA 4. TÜYO: Hilmi Yılmaz Uçak olayını devam ettiren ve soruşturan Ömeri bu olayın üstüne gitmemesi için uzaklara kaçırır. Abant gölündeki ormanlık araziye kaçırılan Ömer burda Hilmi Yılmazın adamları tarafından çok zor şartlarla mücadele etmek zorunda kalır. Hilmi Ömeri öldürmek yerine ona iyi bir ders verme niyetindedir.

ADINI SEN KOY 30 HAFTA 5. TÜYO: Ömeri kurtarmaya Zehrada gelmiştir. Ormanlık alanda Ömeri bulan güvenlik ekibi Ömer ile Zehrayı başbaşa bırakır. Ömer kendini affedecek olan Zehraya öyle bir teklifte bulunacak ki izleyenler çok mutlu olacak. Ömerin Zehraya teklifi ne olacak sizce?

Yeni tüyolar birazdan… Hilmi Yılmazın son durumu, Alevi bekleyen tehlike, Mertin yeni kararı, Demir Amerikadan hangi kararla dönecek? Birazdan yazmaya devam edeceğiz..

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce