Kategoriler: Trt Dizileri

Adını Sen Koy 31. Hafta TÜYOLARI (17-21 Nisan) Özetleri 151.152. Bölüm

Paylaş

Adını Sen Koy 31. Hafta TÜYOLARI (17-21 Nisan) Özetleri 151.152. Bölümlerin kısa özetlerini buradan sizlere duyuracağız. En merak edilen tüyoları sizler için seçerek buradan aktarıyoruz. 17 Nisan ile 21 nisan cuma arasında dizimizde neler olacak işte son elde ettiğimiz tüyolar.. Sürekli güncelleyeceğiz..

Adını Sen Koy 31. Hafta TÜYOLARI (17-21 Nisan) Özetleri 151.152. Bölüm

TÜYO 1: Leyla Demiri beklemekten vaz geçecek. Bir süre sonra Mert ile uyumlu bir çift olduklarını hissedecek ve Leyla Mert ilişkisi başlayacak.

TÜYO 2: Alevin uçurumdan itelediği Zehraya birşey olmasa da yaralı olarak Ömer tarafından bulunması sonrası Alev pişkinliğe vurup ve kaza ile düştüğünü söylemesi sabırları taşıracak. Bundan sonra Alev konaktan dışlanacak.

TÜYO 3: Hilmi Yılmaz konağa döner dönmez Ömeri öldürmek için baslık yapacak ancak çıkan çatışmada Ömer değil Cevriye hala ölecek. Kayseriye gitmesini engellediği için Ömer çok üzülecek ve Hilmiden intikam almak için yemin edecek.

TÜYO 4: Zehra internet sitesi işini geliştirecek ve Ayşe ile yaptıkları tasarımları internet üzerinden satmaya başlayacaklar. Büyük talep üzerine işleri açılacak ve oldukça keyif alacaklar.

TÜYO 5: Ne zamandır gidemedikleri yemeğe bu hafta gidecekeler ve Ömer Zehranın iyileşmesinden sonra hem ödül olarak hemde sevdiğini söyleyerek..

Adını Sen Koy 31. Hafta TÜYOLARI (17-21 Nisan) Özetleri 151.152. Bölümlerin tüyoları geldikçe buraya ekleyeceğiz… Yorumlarınızı aşağı yazabilirsiniz..

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce