Kategoriler: Trt Dizileri

Adını Sen Koy 29. Hafta Tüyoları 141.-142.-143.-144.-145. Bölüm

Paylaş

Adını Sen Koy 29. Hafta Tüyoları 141.-142.-143.-144.-145. Bölümlerde neler olacak işte sizler için topladığımız en özel tüyolar dizihaberci.com farkıyla sizlerle..

 

TÜYO 1: Ömerin bindiği ucak düşer acak son andaki gelişme Ömerin uçağa binmesini engellemiştir. Zehra Ömerin öldüğünü düşünür ama Ömer çıkagelir..

 

TÜYO 2: Alev Hilmi Yılmazla yaptığı anlaşma sonrasında onun öldürücü darbeler yapmasına ve konaktan sürekli haber sızdırmaya başlar. Konağın içini dışını bilen Alev tüm bilgileri Hilmi Yılmaza verir.

 

TÜYO 3: Zehra Ömerin ölmediğini konağa çıkıp geldiğini görünce çok sevinecek ve sevinçten mutluluktan Ömerin boynuna sarılacak. Artık birbirinin kıymetini daha iyi anlayan çift hiç ayrılmayacak ve mutlu olmak için daha çok gayret sarfedecek.

Bomba Tüyo: Kayseriye gidecek olan ama son anda Ömerin isteğiyle gitmekten son anda vazgecen Cevriye hala ile ilgili gerçeği açıklıyoruz. Normalde Cevriye halanın dizideki rolü bitmiş, ancak sıradan bir veda yerine Hilmi Yılmazın konağa saldırması sırasında onun adamlarına karşı canına siper ederken ölecek Cevriye hala. Yani Cevriye hala bir müddet sonra diziden ölerek ayrılacak, bu durum Ömer ve Himi arasındaki amansız mücadeleyi daha da ileri ve olumsuz bir boyuta taşıyacak. Bu tüyo sadece dizihaberci.com takipçilerine özel.. birazdan çok özel bir tüyo daha geliyor..

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce