Tutsak Dizisi Nazlı Kimdir? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 21:43
1

Kanal D ekranlarının Salı akşamları yayınlanan dizisi Tutsak’ta Nazlı karakterini canlandıran oyuncu Tuğba Melis Türk’ü sizler için araştırdık.

Yeni sezon için birbirinden farklı dizileri izleyicisi ile buluşturmaya hazırlanan Kanal D, geçtiğimiz haftalarda Tutsak dizisini izleyicisi ile buluşturdu. Dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile ilgi çekti. Dizide dikkat çeken karakterlerden birisi de Nazlı karakteri oldu.


Tutsak Dizisi Tuttu Mu? İzlendi Mi Final Mi Yapıyor


Tutsak dizisi Pamir Pekin, Gülper Özdemir, Caner Şahin, Seray Gözler gibi ünlü oyuncuları kadrosunda buluşturan dizi, toplumsal konuları ele alıyor.

Tutsak Nazlı Kimdir? Tuğba Melis Türk Kimdir?

Bulgaristan doğumlu olan oyuncu 1990 yılında doğmuştur. İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. 2011 yılında Best Model of Turkey’de birinci olmuştur. Arka Sokaklar, Annem, Bez Bebek gibi yapımların yanı sıra Adını Feriha Koydum dizisinde Emir ile Feriha’nın aralarını bozan ve Emir’den hamile olduğunu iddia eden kız olarak tanınmıştır.

Leyla ile Mecnun, Sana Bir Sır Vereceğim, Merhamet, Hatasız Kul Olmaz ve Şimdi Onlar Düşünsün gibi yapımlarda rol almıştır. 2013 yılında futbolcu olan Ersan Gülüm ile nişanlansa da bu ilişki uzun sürmemiş ve çift evlenmeden yollarını ayırma kararı almıştır.


Tutsak Dizisi Bennu (Güneş Emir) Kimdir? Burcu-Yaşı-Sevgilisi


Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Tuğba Melis Türk, Tutsak dizisindeki Nazlı karakteri ile ekranlara geri dönmüştür. Siz Nazlı karakteri ile Tuğba Melis Türk’ü yeniden ekranlarda görmekten memnun musunuz? Oyuncunun performansını beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

1 YORUM

Comments are closed.