Çukur

2019-2020 SEZONUNDA DEVAM EDECEK DİZİLER!

Paylaş

Önceki yazımızda, gelecek sezon yoluna devam edecek dizileri açıklamıştık. Son elde edilen bilgiye göre, netleşmeyen dizilerden de onay alanlar var. İşte detaylar..

ELİMİ BIRAKMA

Pazar akşamları Trt1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz’un yer aldığı Elimi Bırakma dizisi ikinci sezonu için onay alan diziler arasında geliyor. Yapımın oldukça iyi reyting aldığı gözleniyor.

GÜLPERİ

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in bulunduğu, Cuma akşamları büyük beğeniyle izlenen Gülperi dizisi de, gelecek sezon Show ekranlarındaki yerini almaya devam edecek.

AVLU

Perşembe akşamları Star tv ekranlarında yer bulan Avlu dizisinin de seneye yoluna devam etmesi planlanıyor. Oldukça iyi reyting alıyor ve de ilgi görüyor. Başrollerinde, Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin bulunduğunu dizinin 2020 sezonunun son olması da gündemdeki yerini koruyor.

BİZİM HİKÂYE

Uyarlama bir dizi olan Bizim Hikâye’nin daha önce biteceği konuşuluyordu. Reytinglerinin sürekli oynaması kanalda bir kararsızlığa neden olmuştu. Nihal meselesinin fazla uzaması da izleyiciyi isyan ettirmişti. Ancak, gelecek sezon büyük bir ihtimalle devam etmesi planlanıyor. Fox Tv’nin yeni sezon haklarını talep ettiği söyleniyor.

KIZIM

Tv8’de Perşembe akşamları ekrana gelen ve başrolünde Beren Gökyıldız’ın bulunduğu Kızım dizisi de 2.sezon için onay alan diziler arasında geliyor. Ancak, 2.sezonun sonunda final kararı çıkabilir.

ÇUKUR

Pazartesi akşamları reytingleri alt üst eden ve başrolünde Aras Bulut İynemli’nin öne çıktığı Çukur dizisi de 3.sezon devam ediyor. Show tv’nin bu diziyi hiçbir şekilde bırakmak istemediği konuşuluyor.

SAVAŞÇI

Fox tv’nin en büyük başarılarından biri olarak görülen Savaşçı dizisinin de 4.sezon için hazırlıklara başladığı söyleniyor.

SEN ANLAT KARADENİZ

Başrolünde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz’in 3.sezon devam etmesi bekleniyor. Ancak, reklam gelirlerinin düşmesinden dolayı, bazı ücretlerden fedakârlık etmek zorunda kalabileceği düşünülüyor.

İKİZLER MEMO CAN

Başrolünde Emir Berke Zincidi’nin oynadığı, İkizler Memo Can dizisinin sene sonu final yapacağı konuşuluyordu. Fakat, son gelen bilgiye göre yeni sezon için onay aldı. Mayıs gibi sezon finali yapması bekleniyor.

Devam edecek diğer diziler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Elif, Yemin ve Tek Yürek olarak belirlendi. Yeni bir bilgi edindiğimizde sizlerle paylaşacağız.

Ayşe Aycan Arıcan

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. Öğrencilik döneminde editörlük alanında stajlar yaptım. Ayrıca sonrasında "Editörlük ve Yayıncılık" üzerine teknik eğitim ve belge aldım. Bir sene kadar da fotoğraf eğitimi aldım. Wordpress üzerinde blog sayfam var. Gezdiğim yerler üzerine yazı yazmayı seviyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce