Bizim Hikaye

Bizim Hikaye Barış’ın Karısı Kim? Hangi Dizilerde Oynadı?

Paylaş

[kirmizitext]Bizim Hikaye dizisi[/kirmizitext] sezon finali bölümünde yine sürprizlerle seyircileri karşılıyor. Dizinin 7 Haziran Perşembe günü yayınlanan 37. bölümünde Filiz hapse girmektedir. Ancak son dakikada ortaya çıkan bir karakter her şeyi kökten değiştirecektir. Kendisini Savaş’ın karısı olarak tanıtan kişi kimdir? Bizim Hikaye Savaş’ın Karısı Kim? Hangi Dizilerde Oynadı?

Filiz’in evinde uyuşturucu madde çıkmıştır. Filiz uyuşturucu madde satışı yapmaktan tutuklanır ve mahkemeye çıkartılır. Cengiz, Filiz’le konuşur, ona içinde bulunduğu durumun vahametini anlatmaya çalışır. Filiz ise olanların şokundan çıkamamıştır. Mahkemeye çıkartılan Filiz şok kararla yıkılır.

Filiz, uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmaktan hapse atılır. Tülay, Barış ve çocuklar tedirgindir. Filiz cezaevi aracına bindirilirken çocukları Barış’a emanet eder. Barış hiç merak etmemesin, söylerken yanına bir bayan yaklaşır ve ona kardeşi Savaş’ın ismi ile seslenir. Onu avukat zanneden Tülay ise ondan hemen bir şeyler yapmasını ister. Ancak meçhul bayanın konuşması ile ortam buz keser.

Kadın kendisini Savaş’ın karısı olarak tanıtır. Barış, Filiz ve Tülay şoka girmiştir. Kimse ne olduğunu anlamamıştır. Savaş’ın karısı kimdir? Nereden çıkmıştır? Şimdiye kadar nerededir? Savaş’ın karısı olarak karşımıza çıkan oyuncu hakkında detaylar çok kısa bir süre içerisinde yazımıza eklenecektir? Ancak onun öncesinde karakter ile kısa ir analiz yapalım.

[kirmizitext]Bizim Hikaye 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Yayın Tarihi için tıklayınız[/kirmizitext]

[mavitext]Bizim Hikaye 2. Sezon Oyuncu Kadrosu? 2018 2019 Yeni Oyuncular için tıklayınız[/mavitext]

Sezon finali önce si böyle bir karakterin diziye dahil edilmesi izleyicide tatil boyunda büyük bir heyecan uyandıracaktır. 2. sezonun gelmesini sabırsızlıkla bekleyen fanlar bu karakter hakkında ciddi bir araştırmaya girecektir. Kadın Barış’ın ölen kardeşi Savaş’ın karısı olduğunu söylemektedir. Bu yeni karakter ile dizinin 2. sezonda farklı bir senaryo ile seyirci karşısına çıkacağının belirtisidir. Filiz hapishanede dışarıya çıkıp kardeşlerine ve Barış’a kavuşmanın hayalini kurarken, Barış ise kendisini Savaş’ın karısı olarak tanıtan kadınla birlikte olacaktır.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce