Zuhal Topal

Zuhal Topal’la 2017-2018 Yeni Sezon Formatı Nasıl? Zuhal Topal Ne Zaman Başlayacak?

Paylaş

Zuhal Topal’la İzdivaç’ın yeni sezondaki formatı nasıl olacak? Zuhal Topal ne zaman başlıyor? Zuhal Topal nasıl bir program sunacak?

Geçtiğimiz sene evlendirme programları ile ilgili yapılan ciddi düzenlemelerin ardından bu sezon yapılan haberler kafaları karıştırdı.

Zuhal Topl, geçtiğimiz sezonda diğer iki izdivaç programının sunucusu olan Esra Erol ve Seda Sayan’la tartışmalar yaşamıştı. Ünlü sunucu evlilik programı öncesinde sosyal olayları içeren program da yaptığını ancak izlenmediğini savunmuştu.

Başka formatlarda yaptığı programlar izlenmediği için evlilik programına yöneldiğini söyleyen Zuhal Topal, yeni sezonda da Star Tv ekranlarında bizlerle olacak.

Star Tv ile de görüşen RTÜK yetkilileri yeni sezonda Zuhal Topal’ın yine Star Tv’de olacağı haberini aldı. Ancak Zuhal Topal, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi izdivaç programı sunmayabilir.

Zuhal Topal’ın yeni sezonda evlenemeyen ancak birbirini seven gençlerin hikayesini anlatacağı iddia edilmişti. Aileleri ve maddi sorunları nedeniyle evlenemeyen gençlere Zuhal Topal’la ekibi yardımcı olacaktı. Ancak bu konu ile ilgili net bir bilgi henüz paylaşılmadı.


Zuhal Topal Yapım Şirketine Ateş Püskürdü. Gelin Adayı Naz Her Şeyi Açıkladı!


Zuhal Topal’la programının farklı bir formatla, Eylül ayı içerisinde izleyicisi ile buluşması planlanıyor. Geçtiğimiz sezonda en çok izlenen programlardan birisi olan Zuhal Topal’ın bu sezonda aynı başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı ise merak konusu oldu.

Esra Erol ve Seda Sayan yeni programlarının ayrıntıları belli olurken Zuhal Topal’ın yeni programı sır gibi saklanıyor. Diğer taraftan yapılan yorumlara bakılırsa Zuhal Topal’ın da Seda Sayan ve Esra Erol gibi benzer bir program yapacağı kesin gibi. Konunun takipçisi olarak en küçük bir gelismeyi siz değerli takipçilerimize bilgi aktarımını en hızlı şekilde gerçekleştirecez.

Siz Zuhal Topal’ın yeni formatını nasıl olmali? Farklı bir format Zuhal Topal için başarı getirir mi? Bu sezonda Zuhal Topal’ı izlemeyi düşünüyor musunuz? Tüm fikirlerinizi bize iletebilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce