Kategoriler: Dizi Haberci

Esra Erol’da 2017-2018 Yeni Sezon Formatı Nasıl? Esra Erol Ne Zaman Başlıyor?

Paylaş

Esra Erol’da 2017-2018 sezonu formatı nasıl olacak? Esra Erol’da 2017-2018 ne zaman başlayacak? Esra Erol 2017-2018 yeni program?

RTÜK tarafından geçtiğimiz haftalarda izdivaç programı yapılan kanallara yapılan ziyaretlerde Atv es geçildi. Star Tv, Fox Tv, Kanal D ve Show Tv ile görüşmeler yapan RTÜK yetkilileri izdivaç programlarının yapılmayacağına dair söz aldı.

Esra Erol’un programı için ise bir açıklama yapılmadı. RTÜK’ün Atv ile bu konuda görüşmemesi Esra Erol’un yeni sezonda da izdivaç programı yapması ihtimalini güçlendirse de RTÜK son yaptığı açıklanmasında evlilik programları ile ilgili kesin bir bilgi verdi.

RTÜK, artık evlilik programlarının yayınlanmayacağını ve eğer yayınlanırsa kanallara ağır yaptırımlar uygulanacağını belirtti.

Esra Erol’un tanıtım fragmanlarında formatın değiştirileceği ile ilgili bir bilgilendirme yapılmadı. Bu nedenle Esra Erol’un aynı formatı bira değiştirip ekranlarda olması bekleniyor.

Esra Erol, hem programının gerçekçiliği hem de programında konu ettiği önemli olaylar ile diğer izdivaç programlarından farkını her fırsatta ortaya koyuyordu.

Ancak eğer RTÜK evlendirme programlarını kaldırmak konusunda kesin bir adım atıyorsa Esra Erol’un programının içeriğinin de değiştirilmesi gerekiyor. Çünkü Esra Erol’un programı diğer kanallar için de emsal teşkil edeceği için evlilik programlarının önü açık bir hale gelecektir.

Esra Erol’un programı 4 Eylül’de Atv ekranlarındaki yerini alacak. Programın formatı hakkındaki kesin bilgiler de Esra Erol’un konuk olarak katıldığı bir programda verildi. Programa ait video aşağıda sizler için paylaştık. Esra Erol’un yeni programına ait detaylar sizler için videoda.

Sizce Esra Erol, yeni sezonda da programına devam etmeli mi? Esra Erol’un programını gerçekçi buluyor musunuz?

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce