Dizi Haberci

Yılbaşı Akşamı Televizyonda Hangi Programlar Var? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Yayınlanacak mı?

Paylaş

Yılbaşın Akşamı TV’de İzleyeceğiz!

Yılbaşı gecesi TV de genellikle Yılbaşına özel programlar, dizeler olur. Bu sene yılbaşına özel Program olacak mı? Yılbaşına yani 31 Aralığa denk gelen diziler yayınlanacak mı? Gündüz kuşağı programı yayınlanacak mı? Peki, bu sene 2019 yılının ilk akşamlarında hangi diziler yayınlanmayacak? Yılbaşına özel bir içerik olacak mı? 31 Aralık Pazartesi günü televizyon oldukça dolu gözüküyor. Anlayacağınız yılbaşını evde TV izlerken geçirecek olanlar oldukça eğlenceli vakit geçirecek gibi gözüküyor. Pazartesi akşamı yayınlanan dizi ve programlar yayınlanacak mı?

Yılbaşın Akşamın Yayınlanması Olası Olan  Diziler

TV8 MasterChef
SHOW TV Çukur
KANAL D
ATV Kim Milyoner Olmak İster

 

TRT1

Egenin Hamsisi

Star tv

SÖZ

Fox Tv Yasak Elma

 

Pazartesi akşamı genellikle yayın akışı yukarıdaki tablodaki gibidir.  Ama yılbaşı gecesi bu dizilerin ve programların yayınlanacağını düşünmüyoruz. Bildiğimiz üzere yeni yılının ilk haftası yeni program ve diziler yayınlanmıyor. Yılbaşı günü ise 31 Aralık 2018 Pazartesi günü yayın akışı değiştirilerek Yılbaşına özel programlar yapılıyor. Televizyon’da hiç yayınlanmamış Filmler konuluyor. 2019’un ilk haftası dizilerin yeni bölümleri yayınlanacak mı? Hangi programlar var? Diziler yılbaşına uyarlanacak mı?

Bu soruların cevabına ise önceki yıllara bakarak cevabına sahip oluyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi 2019’un ilk haftası hiçbir dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Yılbaşı gecesi yayınlanan programların tekrarı verileceğini düşünüyoruz. Peki, Yılbaşında hangi programlar yayınlanacak? Yılbaşında hangi diziler yayınlanacak? Kanalların yılbaşında yayın akışı değişecek mi?

O SES TÜRKİYE Yılbaşı Programı Yapacak mı?

Her yıl yılbaşında reyting rekorları kıran O Ses Türkiye bu yılbaşında da ekranlarda izleyicisiyle olacak mı? Yeni yıl’a evde ailesiyle televizyon başında giren herkes bu sorunun cevabını bekliyor. Ama Acun Ilıcalı tarafından yılbaşı programı ile ilgili hiçbir şey belirtilmemiş durumda. Genellikle bu tarihlerde yeni yıl programlarını öğrenirdik ama bu sene durumlar değişti. Belki bu sene her yıl olduğu gibi O ses Türkiye Yılbaşına özel programı olmaz. Şimdi bütün gözler Tv8 ekranlarına çevrilmiş durumda.

Yılbaşına özel hangi programların yayınlanacağını öğrendiğimiz zaman sizi bilgilendirmeyi unutmayacağız.

 

 

Melek Bayraktar

Ben MELEK, 24 yaşındayım ve Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler Reklamcılık lisans mezunuyum. Yeni mezun oldum şuan kpps çalışıyorum aynı zamanda bir dergide köşe yazısı yazıyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce