Kategoriler: Dizi Haberci

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2017-2018 Sezonu Jüri Üyeleri Kimler?

Paylaş

Türkiye’nin yetenek avcısı Yetenek Sizsiniz Türkiye 2017-2018 sezonu hazırlıklarına başladı. İlgi ile izlene yarışmada bu sezon yeni yüzler jüri üyesi olacak. Bakalım hangi simaları jüri olarak görecez.

10 Ekim 2009 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen yarışma Yetenek Sizsiniz, Acun medya tarafından yapılan bir yetenek yarışmasıdır.

Önce Show tv ekranlarında başlayan ve daha sonra Star Tv’ye geçen yarışma Acun’un Tv8 kanalını satın alması ile TV8 ekranlarında yayın hayatına devam etmektedir.

İlgi ile izlenen yarışma Yetenek Sizsiniz‘in bu seneki jüri koltuğunda ilginç isimleri göreceğimizin bilgisi geldi. Diğer yandan eski simalarında jüri olarak programa dahil olacağını biliyoruz.

Jüri üyelerinin ilki Hülya Avşar olacak. Hülya Avşar bir dönem yaptığı jüri üyeliğine yeniden dönüş yaptı. Hülya Avşar böylece Star TV’de ‘Hülya Avşar Sohbeti’ programı ve TV8’de ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programıyla iki kanalda birden izleyiciyle buluşacak.

Güncelleme: Yetenek Sizsiniz’in 2017-2018 juri üyeleri belli oldu. Eser Yenenlerin yerine Juri üyesi olarak Acun Ilıcalı oturdu. Diğer yandan Ali Taran 3. koltuğun sahibi oldu. Acun eski programın juri üyeleri ile Yetenek Sizsinizin eski başarınısı yeniden getireceği düşünces ile eski konsepte yeniden dönüş yaptı. Ve o beklenen Yetenek Sizsiniz 2017-2018 Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce