Yaşım Kaç Yarışmacıları Kimler? Kim Nereden Katılıyor?


Güncelleme: 20 Temmuz 2018 : 17:26
0

Kanal D’de ekranlara damga vuracak olan yepyeni bir yarışma daha izleyiciyle buluştu. Yaşım kaç yarışması 500 bin liralık büyük ödülü ile izleyenlerin ilgi odağı oldu. Behzat Uygur’un sunumuyla ekranlara gelen Yaşım Kaç yarışmasında büyük ödülü kazanmak için yarışan yarışmacılar kimler olacak?

Pazar akşamı saat 20.00 de ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Yaşım Kaç’ta yarışmacılar karşıdaki kişinin yaşını tahmin etmeye çalışırken bazen büyük ödüle bir nebze de olsa yaklaşırken bazen ise kaybeden tarafta olacaklar. Yaşım kaç Behzat Uygur eşliğinde izleyiciye keyifli dakikalar yaşatacak.

Yaşım kaç programı yarışmacıları ise izleyicilerin merak ettiği konular arasına girdi. Her bir yarışmacı birbirinden iddialı,öz güveni yüksek. Farklı farklı yerlerden Kanal D’nin Yaşım kaç programına katılan yarışmacıların heyecanı gözlerinden okunuyor. Peki bu yarışmacılar kim Yaşım Kaç yarışmacıları kimler?

Yeşim Kaç yarışması yarışmacılarının kimler olacağı henüz net olmamakla birlikte yarışma başladığında yarışmacıların bilgilerini haberimize yazacak konumuzu güncelleyeceğiz. Bildiğiniz bir yarışmacı varsa yorum kısmından bizimle paylaşabilirseniz verdiğiniz bilgilerin doğruluğu araştırılır haberimizde yayınlayabiliriz.

Bizi takip etmeye devam edin. Sağlıklı ve mutlu kalın.