Survivor 2017

Survivor 9 Haziran 2017 ödül oyununu kim kazandı?

Paylaş

Survivor 9 Haziran hangi takım kazandı? Survivor 9 Haziran 2017 Cuma kim kazandı? Survivor 9 Haziran Cuma ödülünü kim kazandı?

Survivor’da sonlara doğru yaklaşılan zamanlarda ödüllerde gittikçe büyüyor. Yarışmacılar 5 aydır ada yaşantısı içinde oldukları için en küçük ödül bile onlara büyük gelse de ödüller izleyenleri de şaşırtmaya başladı. 9 Hazirandaki ödül oyununun ödülü de büyük oldu. Yarışmacılar özel uçakla götürüldükleri La Romano’dan sonra yat turu ve istedikleri yemeklere kavuşma hakkı kazandı.

Survivor’da 9 Haziran’da yapılan ödül oyununa Berna’nın sinir krizi damgasını vurdu. Berna, kaybettiği oyunun ardından çok sinirlendi ve su matarasını yere fırlattı. Takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışsa da Berna, oyun kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Ayrıca oyunda parkuru karıştıran Sabriye de takım arkadaşı Serhat’ın eleştirilerine maruz kaldı. Parkurlarda yavaşlığından dolayı eleştirilen Sabriye, yavaşlığının yanı sıra parkurda da şaşırınca Serhat tepki gösterdi.

 

 

 

9 Haziranda yapılan ödül oyununa Ogeday’ın hızı da damgasını vurdu. Ogeday, yorulsa da tek başına ünlüler takımındaki 3 erkek yarışmacıya karşı başarılı sayılar aldı. Ödül oyunu, ünlülere daha yakın bir oyun gibi görünse de önceki gün 6 oyunun 6’sını da kazanan Elif bu oyunda da başarısını daha da arttırırsa ödül gönüllülerin olabilir. 3 kişi kalan gönüllüler takımı 5 kişilik ünlüler takımının karşında birbirlerine daha da kenetlenerek mücadele etmeye devam ediyor.

9 Haziran 2017 ödül oyununun galini gönüllüler takımı oldu. gönüllüler 10’a 9’luk bir sayıyla ödülün sahibi olurken ünlüler cephesinde büyük bir gerilim vardı. Sabriye’nin doktor oynayabilir demesine rağmen oyunlarda yer almaması büyük tepki çekti.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce