Survivor 2017

Survivor 5 Haziran Pazartesi Var mı Yok mu? Neden Yok? Yayınlanmayacak mı?

Paylaş

Survivor Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı olmaya devam ediyor. Programın 5 Haziran pazartesi ekranlarda olmaması programın fanları tarafından merak edildi. Akıllarda Survivor 5 Haziran Var mı Yok mu? Neden Yok? Yayınlanmayacak mı? sorusunu getirdi.

Sevilen yarışma programı Survivor’ın yayın akışında ara ara meydana gelen değişikliler izleyiciler tarafından tepki ile karşılanmakta. Acun’un bunu bazen sıkça yaptığı oluyor. Bazen haftada 5 gün yayınlanan program an geliyor haftanın 6 günü yayınlanmaya başlıyor. Bazende, ki son 2-3 haftadır olduğu gibi, haftanın 7 günü yayınlanmaya başlıyor.

Tabi bu durumda izleyicilerden tepki almaya başlıyor. Örneğin Survivor 5 Haziran Var mı Yok mu? Neden Yok? gibi sorular kafaları karıştırmaya yetiyor. Bilindiği gibi Survivor uzun zamandır Acun’un organizasyonu ve yapımcılığında ekranlara geliyor. Ve bu program için Acun’un ciddi miktarlarda para harcadığı biliniyor. Hal böyle olunca programın yayın akışının anlık değişmesi ve reytinglerde üst sıralarda olması Acun için önemli.

Bazen maddi sebeplerle meydana gelen değişiklikler bazende diğer programlar nedeni ile olabiliyor. 5 haziran pazartesi günü Survivor’un yayınlanıp yayınlanmayacağı konusu ise milli maç nedeni ile gündeme gelmiştir. Survivor 5 Haziran Var mı Yok mu? Neden Yok?

TV 8’in reyting rekortmeni yarışması Survivor Pazartesi günü 20.45’te oynanacak Türkiye – Makedonya dostluk maçından dolayı ekrana gelmeyecek. Program 22:30 ekranlarda olacak. Tekrar edelim. Sevilen yarışma Milli Maç nedeni ile 5 Haziran Pazartesi günü saat 22:30’da ekranlarda olacak.

 

 

Survivor 2017 4 Haziran 2017 Pazar Kim Elendi? <<<Tıkla

 

Survivor 2017 Tüm Bilgiler-Kim Elendi-Kim Kazandı? <<<Tıkla

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce