Survivor 2018

Survivor 2018 27 Mayıs Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 82. Bölüm Fragmanı

Paylaş

Survivor 2018’de ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. İlk dokunulmazlığı kazanan ünlüler takımı derin bir nefes alırken 2. karşılaşma için 27 mayıs pazar akşamı oyun alanında yerlerini aldılar. 27 mayıs pazar akşamı ekrana gelen ve her anı heyecan fırtınası estiren Survivor 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Dokunulmazlık oyununda ilk eleme adayları belli oldu. Stresli geçen bir ada konseyi sonucunda dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı 2 eleme adayı çıkardı. Takım içinde yapılan oylamada 4 kişi tarafından adı yazılan Yağmur ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda başarılı olan Damla ise Hakan’ın adını verdi. Ve böylece pota belirlendi. Dokunulmazlık oyununa damga vuran diğer bir olay ise Damla oldu. Dokunulmazlık oyununda yarışmak istemediğini söyleyen Damla bireysel dokunulmazlık oyununda oynayıp birde bireysel dokunulmazlığı kazanınca takım arkadaşlarının tepkisini aldı. Aslında haksız da sayılmazlar. Damla’nın bu tavrı hiç de profesyonel değil.

Şimdi gözler 27 mayıs pazar 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunda. Sorunun cevabına gelmeden önce olaylı dokunulmazlık oyununda neler yaşandığını hatırlayalım. Dokunulmazlık parkuru Survivor’ın en zorlu parkurlarından biriydi. Oyun anında zaman zaman sinirler gerildi ve tartışmalar yaşandı. Özellikle Turabi ve Adem arasında yaşanan tartışma Acun Ilıcalı’nın araya girmesiyle son buldu.

Gönüllüler takımından Yağmur yarışın en başarısız ismiydi ve sık sık takım arkadaşlarının telkinlerine maruz kaldı. Önceki yıllardan oyuna aşina olan Nagihan ve Hilmicem ikilisi oyunun başarılı ismlerindendi. İlk dokunulmazlığı kazanan ünlüler takımı biraz daha motive bir şekilde oyuna başladı fakat ilerledikçe onların da performansları düştü.

Survvior 2018 27 mayıs dokunulmazlık oyunu sırasında Hilmicem ve Yağmur’un kavgası, Turabi ve Mustafa Kemal’in atışması, Adem ve Turabi arasında yaşananlarla birlikte en olaylı ve heyecanlı dokunulmazlık oyununu izleyeceğiz.

Survivor 2018 27 mayıs dokunulmazlık oyununu %90 gönüllüler kazanacak. 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce