Star Tv Dizileri

Star Tv Sefirin Kızı Dizisinin Kadrosunda Kimler Var? Sürpriz İsim Kadroda Yer Alıyor Mu?

Paylaş

Gelecek sezon Star TV’de Sefirin Kızı adlı dizi yayın hayatına başlayacak. Sefirin Kızı dizisi henüz yayın hayatına başlamadı, ancak diziden beklenti çok yüksek. Star TV’nin yeni dizisi Sefirin Kızı oyuncuları ve dizinin çekim alanları seyirciler tarafından araştırılmaya başlandı.

Star TV ekranlarında yeni bir dizi yayın hayatına başlayacak. Star TV’de başlayacak olan Sefirin Kızı dizisinin yapımcılığını NGM & Q3 Medya üstlendi. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yapıyor. Sefirin Kızı dizisi henüz yayın hayatına başlamasa da, dizinin senaristini ve yönetmenini duyan seyirciler büyük heyecana kapıldı. Dizinin senaristliğini Sen Anlat Karadeniz’e de senaryo yazan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yapıyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin senaryosu çok beğenildi ve senaristlere Altın Kelebek Ödülü verildi.   Dizi başlamadan kadrosu net olarak bilinmiyor fakat Sen Anlat Karadeniz dizisinin takipçileri diziden ayrılacağı konuşan Nefes karakterinin Sefirin Kızı dizisinde oynaması yönünde etki yapıyor.  Oyuncu kadrosu henüz tamamlanmayan dizi izleyiciyi şaşırtacak bir kadro kurmaya hazırlanıyor.

Sefirin Kızı Dizisi Oyuncuları

Sefirin Kızı dizisi henüz yayın hayatına başlamamış olmasına rağmen heyecan yaratmayı başardı. Dizinin oyuncu kadrosu henüz netlik kazanmamış olsa da, dizinin senaristlerinden beklenti büyük. İzleyicilerin dizide oynamasını istediği iki tane kilit isim var.

Ulaş Tuna Aslantepe ve İrem Helvacıoğlu Sefirin Kızı dizisinin başrolünde oynaması isteniyor. Ancak Ulaş Tuna Aslantepe kesinlikle Sen Anlat Karadeniz dizisinden ayrılmayacak bu bilgi kesinlik kazandı. Fakat aynı şeyi İrem Helvacıoğlu için söyleyemeyiz.  İrem Helvacıoğlu’nun yoğun bir dizinin temposundan sonra dinlenmek isteyeceği konuşuyor. İzleyicilerin isteği yerine getirilebilir. Sefirin Kızı dizisinin oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu olabilir.

Sefirin Kızı Nerede Çekiliyor?

Merakla beklenen dizinin çekimleri Muğla’da devam ediyor.

Melek Bayraktar

Ben MELEK, 24 yaşındayım ve Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler Reklamcılık lisans mezunuyum. Yeni mezun oldum şuan kpps çalışıyorum aynı zamanda bir dergide köşe yazısı yazıyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce