Kategoriler: Dizi Haberci

Star Tv Kadınca’nın Sunucusu Özlem Denizmen Kimdir?

Paylaş

Özlem Dikmen‘in sunumu ile ekranlara gelen Kadınca her Pazar saat 10:00’da sevenleri ile buluşuyor. Programda kadınlara yönelik bir çok husus masaya yatırılıyor. Farklı konuklarla ve Özlem Denizmen’in sunumu ile renkli bir hafta sonu yaşatan programın sunucu güzelliği ve enerjisi ile merak ediliyor. Özlem Denizmen Kimdir? Yaşı, boyu, kariyeri ve dahası.

Kadın programlarının en çok tercih edilen siması Özlem Denizmen, yepyeni ve farklı konularla ekrana geliyor. Birbirinden özel konuklarıyla çarpıcı konuları ele alan Denizmen, geniş bir konu skalası ile izleyicilerini bilgilendirmeye ve öğretmeye devam ediyor.

Sağlık, finans, astroloji, dengeli beslenme, moda, genel kültür ve daha pek çok konunun konuşulduğu ‘Kadınca’ Özlem Denizmen’in sunumu ile daha da güzel bir hale geliyor. Peki  Özlem Denizmen Kimdir?

Lisans eğitimini Cornell Üniversitesinde alan Özlem Denizmen, End. İşletme bölümünü bitirmiştir. Yine MIT Sloan School of Management’da Yüksek Lisans yapmıştır. Daha sonra Etkileme Teknikleri, Liderlik ve İleri Seviye Yönetim programlarını bitirmiştir.

Finansal Planlamaya yönelik olarak hayatını düzenleyen Özlem Denizmen, ilk iş tecrübesini 1994’te ABD’de yaşayan Özlem Denizmen, orada Merrill Lynch Yatırım Bankası’nda çalışmıştır. Türkiye’de ise Garanti Yatırım’da çalışan Denizmen, 200 yılından beri Doğuş Grubu bünyesinde farklı birimlerde üst düzey görevlerde bulunmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesi olan Özlem Denizmen, bir çok ödül de almıştır.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce