Söz Dizisi 2. Sezon (2017-2018) Nerede Çekiliyor? Çekimler Nerede Yapılıyor?


Güncelleme: 5 Mart 2018 : 23:28
7

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Söz’ün yeni sezon çekimleri nerede yapılacak? Yayınlandığı günden itibaren ilgiyle takip edilen dizi ile ilgili en çok sorulan sorulardan biri dizi setinin nerede kurulduğu olmuştur. Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

Asker konulu dizinin çekim hazırlıkları yaklaşık bir yıl sürdü. Dizinin içinde geçen Karabayır ise Mardin’in Dargeçit ilçesine bağlı bir köy. Ancak çekimler burada gerçekleşmiyor. Dizinin çekimleri daha güvenli ve iklim şartları elverişli olduğu için Konya ovasında yapılıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve gerçeğe yakın konusuyla her kesimden insanın severek izlediği dizi ikinci sezonda aynı yerde çekilecek. Dizinin inandırıcı olması için hiçbir masraftan kaçınılmayarak Konya Ovasında devasa bir set kuruldu. Oyuncuların kıyafetleri, silahlar, mermiler ve çeşitli materyallerin kullanımı oldukça maliyetli. Fakat pazartesi akşamları yayınlanan dizi zirveyi kimseye bırakmıyor. Gelen reklam gelirleri ve artan reytingler dizinin maliyetini fazlasıyla karşıladığını gösteriyor.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan ve Görkem Sevindik gibi başarılı isimler yer alıyor. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Ethem Özışık kaleme alıyor. İlk sezonuyla oldukça popülerlik kazanan dizi daha uzun yıllar ekranda kalacak gibi görünüyor. Diğer taraftan çekimler için İstanbul ve çevre ilçelere de gidilmektedir.

Dizinin çekildiği yerle ilgili ne düşünüyorsunuz? Dizinin nerede çekilmesi gerekir? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

7 YORUMLAR

  1. Çok güzel bir dizi yönetmen her kalemi ile anlatıyor güzel Türkiye’mize yapılan kumpasları allah er yada geç yapılan bütün hainlikleri yanlarına bırakmaz
    !!!!VATAN BÖLÜNMEZ!!!!

  2. ben sevimli seralidi soz dizi en aktyorolar ikisinde xosum gelir onlar yavuz koptan bir de colak gozel aktyordular

Comments are closed.