Siyah İnci Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 13:29
3

Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ın başrollerini paylaştığı yeni dizi Siyah İnci ne zaman başlayacak? Özellikle gençlerin hayranı olduğu iki ismin buluştuğu dizinin yayın tarihi oldukça merak ediliyor.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği yönetmen koltuğunda Erol Özlevi’nin oturduğu yeni dizi Siyah İnci, Ağustos ayında ekrana gelecekti fakat aldığımız son bilgilere göre dizinin eylül ayında izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

Star Tv, yeni dizisi Siyah İnci ile sezona başarılı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Sıra dışı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile Star Tv’nin iddialı projeleri içinde yer alıyor.

Dizinin kadrosunda, Tolgahan Sayışman, Hande Erçel, Berk Hakman, Nurseli İdiz, Hüseyin Avni Danyal ve Burak Altay yer alıyor. Dizinin çekimleri Ağustos ayında başlayacak. İlk etap çekimleri İstanbul ve Çeşme’de gerçekleşecek.

Yakında ekrana gelecek olan dizinin genel konusu şöyle: Hande Erçel dizide garsonluk yapan kendi halinde bir kız olan Hazar’ı canladıracak. Tolgahan Sayışman ise, tesadüf eseri tanıştığı Hazar’a aşık olan Kenan isimli gence hayat verecek.

Star Tv yeni sezona oldukça iddialı bir giriş yapacak. Söz, Fazilet Hanım ve Kızları, Ateş Böceği, Dolunay, Çember ve İstanbullu Gelin gibi birbirinden başarılı projelerin sahibi Star Tv’nin Siyah İnci dizisini hangi gün ekrana getireceği ise oldukça merak ediliyor. Dizi Eylül ayında ekranlara gelecek. 28 Eylül Perşembe günü ilk bölümü ile ekranlarda olmaya başlayacak.

Siyah İnci Dizisinden İlk Kareler

Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman sizce uyumlu bir çift olabilir mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.


Siyah İnci Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Siyah İnci Oyuncuları-Tam Kadro Oyuncu Listesi


Siyah İnci Tanıtım Fragmanı İzle

3 YORUMLAR

Comments are closed.